Her har vi sammensat hele vores udvalg af forskellige brands, og de firmagaver med logo, der er at finder under hvert mærke. Alle vores brands er nøje udvalgte fordi de fører produkter, der er mindre miljøbelastende, og alle består af et eller flere mere bæredygtige elementer. Gå på opdagelse i vores mange brands, og find den rette firmagave med logo for dig og din virksomhed.De lækreste brands til dine firmagaver med logo samlet under ét tag | Green Image


Vi har samlet en masse forskellige brands, og kan give dig et bredt udvalg af firmagaver i bedste kvalitet. Hos Green Image tilbyder vi firmagaver med logo til alle slags virksomheder, der ønsker mere bæredygtige alternativer til eksempelvis deres firmagaver. Derfor er vores brands også udvalgt, fordi de alle gør en indsats for at være mindre miljøbelastende. Dette kan eksempelvis være gennem deres produktion af varer, certificeringer eller materialer. I vores udvalg finder du kendte brands som Elvang, Hummel, SACKit, Södahl, Kreafunk, Kay Bojesen, Lakrids By Bülow, SV. Michelsen og FUSION. Vi kan med disse brands tilbyde dig firmagaver med logo i topkvalitet, og som derudover er mindre miljøbelastende. Gå på opdagelse i alle vores spændende brands, og find den perfekte firmagave med logo til dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere her hos Green Image.


 


Brands med værdierne i orden | Mindre miljøbelastende firmagaver med logo


Alle vores brands er udvalgt fordi de på forskellig vis har bæredygtighed i fokus. Dette kan eksempelvis være gennem deres certificeringer, der kræver at deres produkter lever op til specifikke krav til alt fra produktion, arbejdsforhold for de ansatte og deres materialevalg. Mange af vores firmagaver med logo er nemlig også skabt med alternative materialer, som eksempelvis hvedefibre, eller genanvendt materiale. Især rPET-materiale er at finde i mange af vores firmagaver med logo, og er en form for genanvendt plast. Ved at genbruge allerede eksisterende materialer, giver man dem nyt liv, og undgår samtidig at disse ender i store bunker på lossepladsen og brændes af. Du kan læse meget mere om de enkelte brands, og vores udvalg af deres firmagaver med logo i deres kategorier eller produktbeskrivelser.


 


Firmagaver med tryk til enhver anledning


Vores udvalgte brands repræsenterer en stor variation af forskellige firmagaver med logo, og du har derfor rig mulighed for at finde det rette produkt for dig og din virksomhed. Vi tilbyder alt fra FUSION tights til en Kay Bojesen fugl, så uanset hvilken anledning du mangler firmagaver med logo til, kan du finde dem her hos Green Image. Du kan selv udforske vores mange brands og firmagaver med logo, enten ved at blive her for det store forkromede overblik, eller snævre din søgning ind, og udforske de enkelte brands.


 


Glæden ved firmagaver med logo i høj kvalitet


Fælles for alle vores brands er, at de skaber produkter af høj kvalitet. Vores spiselige gaver med logo er den rene selvforkælelse, og vil med sikkerhed blive nydt fuldt ud uanset om det er smagfulde lakridser eller fyldte chokolader. Mærker som Hummel og FUSION er eksperter i at skabe holdbart og stilrent sportstøj med ekstrem lang levetid. Vores opladere fra SACKit og højtalere fra Kreafunk er ikke blot skabt af mere bæredygtige materialer som rPET og hvedefibre, men er ligeledes firmagaver med logo, der er skabt for at blive anvendt igen og igen. Du kan derfor med fordel vælge en firmagave med logo fra et af disse fantastiske brands, og på denne måde vide dig sikker på, at dine medarbejdere eller kunder får en gave de kan få glæde af mange år frem.