Her finder du vores udvalg af mindre miljøbelastende firmagaver fra Hummel. Hummel er kendt for blandt andet at lave sportsartikler i høj kvalitet, og hos Green Image har vi blandt andet valgt at tilbyde en Hummel logo taske i mere bæredygtige materialer. Du kan derfor give dine kunder og medarbejdere en firmagave i høj kvalitet, og som samtidig er mindre miljøbelastende.Firmagaver med logo fra Hummel


De fleste kender allerede Hummel, og vil forbinde brandet med blandt andet aktivitetstøj i høj kvalitet. Det er blandt andet også derfor, at du finder produkter fra Hummel i vores udvalg af firmagaver med logo. Når du vælger firmagaver med logo i form af eksempelvis en Hummel taske, vil du få et produkt af bedste kvalitet, og som dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere kan anvende igen og igen.


 


Mere bæredygtige materialer | Hummel logo taske


I vores udvalg af firmagaver med logo fra Hummel vil du blandt andet finde sportstasker af mindre miljøbelastende materialer, som eksempelvis rPET. rPET-materiale er en form for genanvendt plast, der benyttes til at skabe nye produkter. På denne vis gives der nyt liv til allerede eksisterende materialer, så disse kan laves om til nye produkter i stedet for at ende på lossepladsen som spild. Du kan læse meget mere om vores produkter fra Hummel, og deres mere bæredygtige elementer i beskrivelserne. På denne vis har du de bedste forudsætninger for at finde de firmagaver med logo, der bedst afspejler din virksomhed, og jeres bæredygtige profil.


 


Hummel | Firmagaver med logo


Når du benytter dig af eksempelvis en Hummel logo taske som firmagave til kunder eller medarbejdere, vil dit logo komme med ud i verden og blive set af endnu flere. På denne måde glæder du ikke blot modtagerne af dine firmagaver med logo fra Hummel med et lækkert produkt, men gør samtidig din virksomhed mere synlig. Du kan herudover benytte dine firmagaver med logo fra Hummel til at afspejle din virksomheds grønne profil. Valget af mere bæredygtige materialer som rPET, kan næsten sige lige så meget om din virksomhed som dit logo. Du kan derfor vise både dine kunder og medarbejdere, at det er vigtigt for dig og din virksomhed, at træffe mere bæredygtige valg, og på denne måde værne om miljøet.