Her finder du vores udvalg af mindre miljøbelastende firmagaver med logo fra mærket KREAFUNK. I vores udvalg finder du produkter i alternative materialer, der er mere skånsomme for planeten. På denne måde kan du få nogle fantastiske firmagaver med logo, og samtidig fortælle en mere bæredygtig historie.Firmagaver med logo fra KREAFUNK


KREAFUNK er et dansk livsstilsbrand, der laver en masse spændende produkter. De er særligt kendt for deres stilrene design af Bluetooth-lydprodukter, der gør det muligt at nyde musikken uanset hvor du befinder dig. Firmagaver med logo fra KREAFUNK vil med sikkerhed skabe stor begejstring hos hvem end, der måtte modtage dem. Produkterne fra KREAFUNK er smukke og funktionelle, og kan benyttes både på kontoret og hjemme i privaten. Gå på opdagelse i vores udvalg af spændende firmagaver med logo fra KREAFUNK, og find det rette produkt for dig og din virksomhed.


 


Mindre miljøbelastende firmagaver med logo | KREAFUNK


Vores udvalg af produkter fra KREAFUNK har alle én ting til fælles. De består af et eller flere mindre miljøbelastende elementer, så du kan give de folk, der er vigtige for dig og din virksomhed nogle spændende firmagaver med logo, og samtidig fortælle en mere bæredygtig historie. I vores udvalg vil du blandt andet finde en KREAFUNK højtaler, der består af hvedefibre og genanvendt polyester. Du kan læse meget mere om de enkelte produkters mere bæredygtige elementer i deres beskrivelser, og finde den perfekte firmagave med logo til dig og din virksomhed.


 


Del glæden ved musikken | Firmagaver med logo fra KREAFUNK


Firmagaver med logo fra KREAFUNK er ikke blot smukke at se på med deres minimalistiske udtryk, men er herudover også fantastiske at benytte både på kontoret eller i hjemmet. Uanset om du vælger en KREAFUNK højtaler eller en oplader til din smartphone, vil du modtage et smukt og funktionelt produkt, som kan bruges igen og igen gennem mange år. Du kan derfor med fordel vælge produkter fra KREAFUNK som dine næste firmagaver med logo, og glæde menneskerne omkring dig og din virksomhed, mens du værner om planeten. Gå på opdagelse i vores udvalg af mindre miljøbelastende firmagaver med logo fra KREAFUNK, og del glæden ved musikken med dine kunder eller medarbejdere.