Her finder du vores lækre udvalg af forskellige lakridser fra Lakrids By Bülow. Disse vil være fantastiske firmagaver med logo, som med sikkerhed vil blive modtaget med stor begejstring! Lakrids By Bülow er ikke bare utrolig lækre produkter, men brandet gør selv en stor indsats for at være mindre miljøbelastende.Firmagaver med logo fra Lakrids By Bülow


Det er svært at gå galt i byen, hvis du vælger søde lækkerier som firmagaver med logo til dine kunder eller medarbejdere. Et godt bud på velsmagende firmagaver med logo kunne være lakridser fra Lakrids By Bülow. Det danske brand har lavet delikate lakridser siden 2007, og er siden gået hen og blevet en af danskernes helt store favoritter - og med god grund! Lakridserne er produceret af de lækreste naturlige ingredienser, som giver lakridserne deres fantastiske smag. Firmagaver med logo fra Lakrids By Bülow emmer af kvalitet, og vil med sikkerhed blive værdsat og nydt til fulde af hvem end, der måtte modtage dem.


 


Naturen i centrum | Lakrids By Bülow


Lakridser fra Lakrids By Bülow er produceret med stor respekt for naturen. De har som brand blandt andet sat sig for at arbejde med FN’s globale mål for bæredygtig udvikling. Lakridserne har desuden været produceret på 100% grøn energi siden 2020, og bøtterne er skabt af 100% genanvendt og genanvendelig plast. Ved at benytte lakridser fra Lakrids By Bülow som dine næste firmagaver med logo, kan du herved være med til at passe bedre på planeten, og samtidig udtrykke din virksomheds grønne budskab. Når du har fundet dine yndlingsvarianter, kan du kan læse meget mere om de enkelte produkter og deres bæredygtige elementer i deres beskrivelser.


 


Lakrids By Bülow | En velsmagende firmagave


Vi har samlet et udvalg af forskellige smagsvarianter af lakridser fra Lakrids By Bülow, så du kan finde den rette variant for dine kunder eller medarbejdere. Uanset om du er til de klassiske smagsvarianter, eller vil prøve kræfter med anderledes smage som chili eller banan, er der massere at udforske. Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige lækre lakridser fra Lakrids By Bülow, og find dine næste firmagaver med logo her hos Green Image.