Her finder du vores udvalg af forskellige firmagaver med logo fra mærket Elvang. Elvang er blandt andet kendt for deres smukke tekstilprodukter som eksempelvis deres plaider og tørklæder. Elvang er derudover et dansk mærke, der yder en stor indsats for at værne om planeten.Firmagaver med logo fra Elvang


Elvang er blandt andet kendt for deres smukke tekstiler i fantastiske materialer. Hos Green Image finder du nogle af disse æstetisk smukke tekstiler i form af plaider og tørklæder. Du kan med fordel vælge en Elvang plaid til din næste firmagave, og glæde dine kunder eller medarbejdere med en smuk gave, som de kan få glæde af i mange år. Elvangs stilrene design gør deres plaider og tørklæder til de perfekte firmagaver med logo, da de vil passe smukt ind i ethvert hjem, eller om halsen på enhver person. Gå på opdagelse i vores udvalg af Elvang plaider og tørklæder, og lad disse blive dine næste firmagaver med logo.


 


Mere bæredygtige firmagaver med logo | Elvang


Elvang er et dansk mærke, som er én af få virksomheder, der har opnået status som Guaranteed Member hos WFTO (World Fair Trade Organization). Dette betyder at Elvang som virksomhed har forpligtet sig til at leve op til WFTO’s 10 fair trade principper. Dette omfatter både forholdene for de lokale peruvianske underleverandører, gennemsigtighed i virksomheden og meget andet. Denne status som Guaranteed Member hos WFTO gennemgås hvert andet år for at sikre, at virksomheden stadig efterlever de ti krav, og du kan derfor også være sikker på at dine firmagaver fra Elvang stadig lever op til disse krav, når du bestiller dem. Vælger du eksempelvis en Elvang plaid som din næste firmagave med logo, vil denne med stor sandsynlighed være skabt af genanvendt uld. 80% af Elvangs produkter er nemlig skabt af uld fra andre kollektioner, der ellers nok ville være kasseret. I stedet trækkes ulden fra hinanden for at genskabe de originale fibre, og på denne vis dannes nyt garn.


 


Udforsk firmagaver med logo fra Elvang


Med firmagaver med logo får du ikke bare smukke kvalitetsprodukter, men også en gave, der virkelig repræsenterer en mere bæredygtig fortælling. Vælg firmagaver med logo fra Elvang, og lad disse være udtryk for din egen virksomheds bæredygtige målsætning.