Her finder du vores udvalg af mindre miljøbelastende firmagaver med logo fra SACKit. SACKit laver en masse spændende produkter, der med garanti vil være fantastiske bud på firmagaver med logo til dine kunder eller medarbejdere. Gå på opdagelse i vores udvalg af SACKit produkter, og find din næste firmagave med logo her hos Green Image.Firmagaver med logo fra SACKit


SACKit er et dansk brand, der fører en lang række forskellige livsstilsprodukter - alle i et smukt og tidløst design. I vores udvalg af firmagaver med logo fra SACKit finder du en masse spændende produkter, der alle er ideelle at give til kunder eller medarbejdere. I vores udvalg finder du blandt andet en SACKit oplader i mere bæredygtige materialer, der med sikkerhed vil passe ind på skrivebordet i ethvert hjem eller kontor. Gå på opdagelse i vores sortiment af firmagaver med logo fra SACKit, og find det rette produkt for dig og din virksomhed.


 


Skabt med omtanke | SACKit firmagaver med logo fra Green Image


Hos Green Image har vi samlet en række produkter fra SACKit, der alle består af et eller flere mere bæredygtige elementer. I vores udvalg finder du blandt andet SACKit opladere af rPET-materiale, der er en form for genanvendt plast. Ved at genanvende naturens ressourcer, mindskes produktionen af unødvendig nyt plast, og en stor mængde ressourcer kan få nyt liv i stedet for at ende på lossepladsen. Du kan læse meget mere om de enkelte produkters mere bæredygtige elementer i deres beskrivelser, og finde netop det produkt, der bedst afspejler din virksomhed og jeres værdier.


 


SACKit produkter | Din næste firmagave med logo


Der er mange fordele ved at benytte sig af firmagaver med logo, og med produkter fra SACKit får du gaver med logo i et klassisk design, og som passer perfekt til en aktiv og moderne livsstil. Uanset om du vælger en SACKit oplader eller en smart sækkestol, vil dine kunder eller medarbejdere helt sikkert elske af modtage disse firmagaver med logo. Find din næste firmagave med logo her hos Green Image, og vær med til at passe bedre på planeten samtidig med, at du værner om de mennesker, der gør en forskel for dig og din virksomhed.