Her finder du vores udvalg af lækre fyldte chokolader og gaveæsker fra SV. Michelsen. Hele vores udvalg af produkter fra SV. Michelsen er sammensat af chokolader og gaveæsker, der alle er mindre miljøbelastende, og består af et eller flere mere bæredygtige elementer.Firmagaver med logo fra SV. Michelsen


Forkæl dine kunder og medarbejdere med de lækreste fyldte chokolader, eller overdådige gavekurve fra SV. Michelsen, når du skal vælge dine næste firmagaver. Firmagaver er en fantastiske måde at vise de mennesker, der gør en forskel for dig og din virksomhed, at du virkelig værdsætter deres daglige indsats - og hvilken bedre måde at udtrykke dette på end gennem søde lækkerier? Hos Green Image finder du et stort udvalg af lækre produkter fra SV. Michelsen, og som passer til enhver anledning. Vi tilbyder både små fine firmagaver som enkelte æsker med fyldte chokolader og trøfler, men også fantastiske gavekurve, der bugner med lækre produkter. Hvis du vil forkæle dine kunder eller medarbejdere op til jul, kan du også finde de fineste julekalendere med Fairtrade chokolade fra SV. Michelsen her hos Green Image.


 


Fyldte chokolader og gavekurve fra SV. Michelsen | Et mere bæredygtigt valg


Al chokolade fra SV. Michelsen er Fairtrade-certificeret, hvilket vil sige at produkterne er skabt under specifikke krav stillet af denne certificering. Ved at købe Fairtrade-certificeret chokolade sikres det, at kakaobønderne får en fair løn for deres arbejde og produktet. Fairtrade-mærket er en form for guideline til hvilke produkter og varer, der er produceret under fair forhold, og med bæredygtige løsninger for miljø og mennesker for øje.


 


Kræs om dine kunder og medarbejdere med produkter fra SV. Michelsen


Vi har sammensat et lækkert udvalg af forskellige produkter fra SV. Michelsen, så du kan finde de rette smagsvarianter at dele ud til både medarbejdere og kunder. I vores udvalg finder du blandt andet SV. Michelsen chokolade i varianter som hindbær, blød karamel eller som smagfulde trøfler med passion og kokos eller nougat. Du kan selvfølgelig også vælge at kræse om dine kunder og medarbejdere med lækre gavekurve med vin, saft eller gløgg sammen med de lækre chokolader. Gå på opdagelse i vores udvalg fra SV. Michelsen, og find dine næste firmagaver her hos Green Image.