Her finder I hele vores udvalg af forskellige firmagaver med logo. Vi har samlet et bredt sortiment af firmagaver med logo, så I let kan finde den rette style til jeres virksomheds behov. Alle vores firmagaver med tryk er herudover produceret med omtanke, og består af et eller flere mindre miljøbelastende elementer.Opdag de mange fordele ved firmagaver med logo


Der er rigtig mange fordele ved at benytte sig af firmagaver med logo. Når I deler firmagaver med logo ud til jeres kunder og medarbejdere, vil andre kunne se jeres logo, når de tages i brug, og herved blive bekendte med jeres virksomhed. Firmagaver med logo er også en fantastisk måde at styrke jeres medarbejderes tilhørsforhold til jeres virksomhed. Ved at dele firmagaver med logo ud til jeres medarbejdere, kan I vise dem at I værdsætter dem og deres daglige indsats i virksomheden. Dette kan være med til at styrke deres tilhørsforhold til jeres virksomhed, og gøre dem endnu gladere for at være en del af teamet. Firmagaver med logo kan med fordel også deles ud til både nye og gamle kunder og samarbejdspartnere. Herved kan I ligeledes styrke forholdet til nye kontakter, og vise allerede eksisterende kunder og samarbejdspartnere, at I værdsætter dem.


 


Mindre miljøbelastende firmagaver med logo | Green Image


Hos Green Image tilbyder vi mindre miljøbelastende løsninger til virksomheder, der ønsker at gøre dem selv mere synlige eller værne om deres medarbejdere. Derfor er hele vores udvalg af firmagaver med logo skabt med omtanke, og består af et eller flere mindre miljøbelastende elementer. I kan derfor udtrykke jeres virksomheds bæredygtige budskab ved at dele disse mindre miljøbelastende firmagaver ud til medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. I vores store udvalg finder I blandt andet firmagaver med logo som eksempelvis Fairtrade certificeret chokolade, opladere af hvedefibre og højtalere af rPET-materiale. I kan læse meget mere om de enkelte produkters grønnere elementer i deres beskrivelser, og ud fra disse vælge netop det produkt, der bedst afspejler jeres virksomheds værdier.


 


Find den rette firmagave med logo


Der findes utrolig mange slags firmagaver med logo, og det første man skal tage stilling til, er netop hvilken type, der vil passe bedst til den situation de skal bruges i. Måske skal de deles ud til kunder, og være noget de kan anvende igen og igen? Dette kunne eksempelvis en plaid, der på diskret vis er prydet med jeres logo. Det kan også være, at jeres medarbejdere skal have en gavekurv, eller måske en julekalender med logo, når december nærmer sig? Mulighederne er mange, men hos Green Image finder I helt sikkert det I søger, uanset om dette er højtalere eller chokoladetrøfler med logo. I kan se meget mere om mulighederne for påsætning af logo i de enkelte produkters beskrivelser.


 


Firmagaver med logo for enhver smag hos Green Image


Vi har samlet et stort udvalg af forskellige mindre miljøbelastende firmagaver med logo, så der er noget for enhver smag. Hos os finder I alt fra plaider og højtalere til gavekurve og dekorative figurer med logo. I kan med fordel forhøre jer blandt jeres ansatte og kunder om, hvilke typer af firmagaver med logo, de ville sætte pris på at modtage. På denne måde sikrer I, at du giver dem en firmagave med logo, som de vil få brugt, og sætte pris på at modtage. Gå på opdagelse i vores store udvalg af firmagaver med logo, og find netop det produkt, der passer bedst til årstiden og situationen, og som afspejler jeres virksomheds værdier.


 


Fandt I, hvad I søgte? Se også vores udvalg af mindre miljøbelastende firmagaver med logo fra stærke brands som:


Elvang


Kay Bojesen


Kreafunk


SackIT


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende reklamegaver med logo.