Her finder I hele vores fantastiske udvalg af mindre miljøbelastende kundegaver, der indeholder alt fra de sødeste lækkerier i fine gaveæsker til julesokker fyldt med delikate overraskelser. Alle vores kundegaver er nøje udvalgte, og kan eksempelvis være certificeret statskontrolleret økologisk eller komme fra brands, der kan styrke jeres grønne fortælling, som Wally and Whiz, The Brew Company eller Økoladen.Kundegaver fra Green Image | Udvalgt med omtanke


Vi har sammensat et stort udvalg af fantastiske kundegaver, der alle er skabt med omtanke, så I kan dele ud til dem der står jer nær på mere ansvarlig vis. Hos Green Image tilbyder vi nøje udvalgte produkter, der alle er mindre miljøbelastende alternativer for jeres virksomhed - og kundegaver er selvfølgelig ingen undtagelse. Derfor vil I, i vores sortiment, finde kundegaver fra stærke brands, der gør en forskel, og med certificeringer som eksempelvis FSC, Statskontrolleret Økologisk og EU’s Økomærke. Gå på opdagelse i vores fantastiske udvalg af kundegaver, og glæd jeres kunder, personale eller kontakter med lækre gaver skabt med omtanke fra Green Image.


 


Glæden ved at give | Mindre miljøbelastende kundegaver


Kundegaver er en fantastisk måde at minde de mennesker, der på den ene eller anden måde berører jeres virksomhed, om at de er værdsat. I kan eksempelvis dele kundegaver ud ved diverse højtider til jeres personale, begivenheder i jeres virksomhed til samarbejdspartnere eller i forbindelse med et salg til jeres kunder. Uanset anledningen, vil I med sikkerhed finde et godt match til jeres behov lige her hos Green Image. Kundegaver er også en oplagt mulighed for at vise jeres virksomheds hensyntagen til miljøet, og lade gaverne afspejle dette. Vores kundegaver er udvalgt med største omhu, og vil ikke kun skabe begejstring hos modtageren, men samtidig sende et grønt budskab.


 


Vi har valgt vores brands med omhu, så I trygt kan forkæle jeres kunder eller medarbejdere


Hos Green Image ønsker vi at gøre en lille forskel i det store billede, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at de brands vi tilbyder, har samme indstilling. I vores udvalg af kundegaver vil I finde stærke brands som Kreafunk, Wally and Whiz, Anker Chokolade, The Mallows, Økoladen, Lakrids By Bülow, Pure bites, The Brew Company og Elmelund. Vær med til at gøre en forskel sammen med Green Image, og glæd jeres kunder, personale eller kontakter med mindre miljøbelastende kundegaver.


 


Kundegaver til enhver anledning


Vi har samlet et stort udvalg af forskellige kundegaver, så vi kan tilbyde jer den helt rette gave til netop jeres behov. Vi har blandt andet sammensat de lækreste gaveæsker fyldt med søde lækkerier eller godt til ganen, som er svært at gå galt i byen med. Indholdet er selvfølgelig udvalgt med omhu, og selv vores gaveæsker er skabt med omtanke og produceret i FSC-certificeret materiale. Kundegaver er særligt populære i højtiderne, og derfor har vi også samlet et udvalg af forskellige gaveposer og julesokker, der ligeledes er fyldt med de lækreste produkter. Gaveposerne kan naturligvis anvendes gang på gang, og julesokken kan ligeledes blive en fast del af oppyntningen i jeres personale eller kunders hjem. Vores julesok er håndsyet i Toscana i mindre miljøbelastende materialer, og kan eksempelvis være fyldt med søde lækkerier, kaffe eller en lille højttaler. I vores sortiment vil I også finde forskellige brugsgaver, der med fordel kan sendes eller udleveres til kunder i forbindelse med eksempelvis salg af bil eller hus. Indpakningen af disse brugsgaver kan være en dekorativ glasskål eller et fint fuglehus, og kan ligeledes anvendes igen og igen.


 


Ekstra omtanke | Tillægsgaver fra Green Image

Hvis I vil forkæle jeres personale eller kunder lidt ekstra, har vi et oplagt valg til jer. Alle vores tillægsgaver kan pakkes sammen med jeres kundegaver og kombineres med alle gavepakkerne. I vores udvalg af tillægsgaver vil I eksempelvis finde en Kreafunk oplader og højttaler, lækker kaffe eller te og wellness-pakker med delikate sæber og cremer.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende reklamegaver med logo.