Her i kategorien er der udvalgt nogle tillægsgaver som kan pakkes sammen med Købmandsæskerne og Genbrugs Poserne og Julesokken til forskellige prisgrupper og smag. Hvis gaven kan være i et lidt større budget. Se kategorien: KUNDEGAVER, hvad du kan sammensætte.Tillægsgaver udvalgt med omtanke | Green Image


Hvis I ønsker at forkæle jeres kunder eller medarbejdere lidt ekstra, kan I med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af mindre miljøbelastende tillægsgaver. Vi har sammensat et skønt udvalg af delikate tillægsgaver, der kan kombineres med de kundegaver, I allerede har valgt, og pakkes sammen med disse. Hele vores sortiment er naturligvis udvalgt med største omhu, så I kan værne om de mennesker, der har betydning for jeres virksomhed på en mere ansvarlig måde.


 


Find den rette tillægsgave


Vi har samlet et fantastisk udvalg af mindre miljøbelastende tillægsgaver, der med sikkerhed vil skabe stor begejstring hos modtageren! Alle vores tillægsgaver kan kombineres med vores gavepakker og pakkes sammen, så I kan forkæle medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere lidt ekstra. I vores sortiment vil I finde alt fra en smart Kreafunk højttaler til genanvendelige drikkeflasker og wellness pakker fyldt med selvforkælelse.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende kundegaver.