Her finder I vores store udvalg af løbetøj med tryk. Hele vores sortiment af løbetøj med logo er skabt med omtanke, og består af et eller flere mere bæredygtige elementer. Glæd jeres kunder eller medarbejdere med løbetøj med tryk fra Green Image, og vær samtidig med til at værne om planeten. Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Gør jeres virksomhed mere synlig med løbetøj med tryk


Løbetøj med tryk kan være en god måde at gøre jeres virksomhed mere synlig på, samtidig med at I kan glæde jeres medarbejdere eller kunder med en brugbar gave. Ved at dele løbetøj med logo ud, kan I gøre jeres kunder og medarbejdere til en del af jeres promovering for jeres virksomhed. Hos Green Image finder I løbetøj af høj kvalitet, og som er skabt med omtanke for planeten. Derfor vil jeres kunder eller medarbejdere med glæde iføre sig jeres logo på deres næste tur i fitnesscenteret eller på løbeturen. I vores udvalg finder I blandt andet OEKO-TEX certificerede Fusion tights, og Craft løbejakker i genanvendt materiale.


 


Løbetøj med tryk fra Green Image | Et mere ansvarligt valg


Vores udvalg af løbetøj med tryk er sammensat af forskellige produkter, der alle har én ting til fælles. De er nemlig alle mindre miljøbelastende alternativer til almindeligt løbetøj, og består af et eller flere mindre miljøbelastende elementer. Vores løbetøj med logo er ideelt at dele ud til kunder eller medarbejdere, og de vil med sikkerhed sætte stor pris på at modtage enten en løbejakke eller tights med jeres virksomheds logo på. Vores løbetøj med tryk er skabt af behagelige og åndbare materialer, og er derfor ideelle at have med i fitnesscenteret eller på løbeturen. Vælg løbetøj med logo fra Green Image, og giv jeres kunder og medarbejdere en gave, som de kan anvende igen og igen, og vær samtidig med til at værne om miljøet.


 


Løbetøj med logo i mindre miljøbelastende materialer


Vores løbetøj med tryk er skabt af mange forskellige mindre miljøbelastende elementer. Heriblandt genanvendt materiale som rPET og polyester skabt af plastikflasker. På denne måde kan allerede eksisterende produkter få nyt liv, og anvendes igen og igen i stedet for at ende på lossepladsen og blive brændt af. I kan læse meget mere om de enkelte produkters bæredygtighed i deres beskrivelser, og ud fra denne finde netop det løbetøj med tryk, der bedst afspejler jeres virksomheds værdier.


 


Et stort udvalg af løbetøj med tryk


Hos Green Image har vi samlet et stort udvalg af løbetøj med tryk, så I kan finde den style, der vil skabe mest glæde blandt jeres kunder eller medarbejdere. Vi har selvfølgelig løbetøj med logo i mange forskellige pasformer, så alle kan føle sig godt tilpas uanset om I vælger løbejakker eller tights. Vi tilbyder mere bæredygtigt løbetøj med tryk fra mange forskellige mærker, som I måske allerede kender. I vores udvalg finder I blandt andet:Hvis I allerede på forhånd kender disse mærker, vil I nok forbinde dem med træningstøj af høj kvalitet, og det er blandt andet også derfor at de indgår i vores udvalg. Mange af vores produkter findes derudover i flere forskellige farver inden for hver style, og I kan derfor med fordel vælge en farve, der passer til jeres unikke logo eller budskab. Gå på opdagelse i vores store udvalg af løbetøj med tryk, og finde den rette stil og farve til jeres virksomheds behov.


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende firmatøj med logo.