CSR Politik

Green IMAGE er en ny afdeling af New IMAGE ApS der i over 30 år har arbejdet med reklameartikler, profilbeklædning og firmajulegaver med større danske virksomheder.

Hos Green IMAGE har vi fokus på at give vores kunder mulighed for at tænke mere bæredygtigt, når man har brug for nye reklameartikler til virksomheden. I Green Image har vi et stort ønske om at være en tillidsfuld, gennemsigtig og troværdig samarbejdspartner.

For en god og fair trivsel af vores medarbejdere en vi en del af HK’s overenskomst. Der sikrer en række minimumsrettigheder i henhold til lønning, ferie og arbejdsvilkår.

Vi producerer ikke selv, men samarbejder med producenter, som vi stoler på, og hvor en mere bæredygtig produktion og certificeringer er i fokus.

I Green IMAGE har vi et overordnet mål, om at de produkter vi leverer, skal kunne indgå i et cirkulært miljø, være certificeret eller have en længere levetid.

Vores mål er under konstant udvikling. Verden ændrer sig hele tiden, men vi i Green IMAGE vil forsøge at vise dig de bedste produkter, som findes netop nu. Det mest miljøvenlige og bæredygtige valg er jo egentlig ikke at købe noget nyt. Vi søger hele tiden efter leverandører, som forstår, at vi ikke må tage flere resurser fra jorden, end der også er nok resurser til vores næste generationer – Det er bæredygtighed og det vil vi gerne arbejde mere hen i mod som Green IMAGE.