Vores historie

Green IMAGE er en ny afdeling af New IMAGE ApS der i over 30 år har arbejdet med reklameartikler, profilbeklædning og firmajulegaver med større danske virksomheder.

Der har de seneste 7-8 år har været en stigende efterspørgsel hos New IMAGE’ mellemstore og store virksomheder at de gerne vil handle mere ”bæredygtigt”. De vil gerne gå i en mere miljøbevidst retning som virksomhed og derfor tage nogle valg der er bedre for miljøet end de traditionelle reklameartikler. Det er grunden til at Green IMAGE nu er blevet til sin egen webshop og afdeling af New IMAGE.

Vi satser stort og håber på det kan inspirere flere af vores kunder til at vælge et andet alternativ end de mere traditionelle reklameartikler og gaver.

Dog vil vi også gerne understrege at det mest miljøvenlige og bæredygtige valg egentlig er ikke at købe noget. Så ingen ressourcer bliver brugt. Med Green IMAGE tilbyder vi de produkter, som i vores øjne har en mindre miljøbelastning end traditionelle produkter, har certificeringer, er lavet i genbrugsmaterialer eller har en længere levetid end alternativet.