Kvalitets- og miljøpolitik

Kvalitetspolitik

I forbindelse med at New IMAGE ApS er i gang med at blive ISO certificeret i 2021 har vi som virksomhed udarbejdet en kvalitetspolitik, som også er gældende for Green IMAGE.

Vi ønsker at opnå stor tilfredshed blandt vores kunder, gennem den service vi leverer igennem hele salgsproces. Kunderne skal føle sig godt behandlet, så de har lyst til at handle hos os igen.

- Vi skal levere en ekstraordinær god service, hvor vi er i tæt kommunikation med kunden før, under og efter købet. Kunden skal føle sig unik.

- Hele vores sortiment skal udstråle høj kvalitet. Vi følger op på fejl kundeklager.

- Vi skal holde vores faglige viden opdateret, både med hensyn til produktsortiment samt de forskellige typer produktet kan bearbejdes med af logo-kvaliteter.

- Kunden skal altid føle de er godt vejledt og har haft en god oplevelse ved at handle med os.

- Vi forpligter os til at overholde lovkrav og andre relevante krav.

- Vi forpligter os til løbende at forbedre vores ISO-system og vores aktiviteter.Miljøpolitik

I forbindelse med at New IMAGE ApS er i gang med at blive ISO certificeret i 2021 har vi som virksomhed udarbejdet en kvalitetspolitik, som også er gældende for Green IMAGE.

De væsentligste miljøbelastninger i vores profilbranche, stammer fra fremstilling og transport af produkter, produkternes anvendelse og produkternes bortskaffelse som affald.

På baggrund af dette, har vi i New IMAGE ApS taget følgende valg:

- Vi skal tilbyde produkter, som er produceret af genbrugsmateriale som fx genbrugsbomuld, genbrugspolyester (RPET), genbrugspapir eller genbrugspap.

- At fokusere på de leverandører, som kan tilbyde os de mindst miljøbelastende produkter, og gerne med produkter som er certificeret.

- Produkter vi tilbyder, skal alle være kvalitetsprodukter med lang holdbarhed, som dermed belaster miljøet mindre.

- Løbende at forbedre vore miljøpræstationer og forebygge forurening fra vore produkter og aktiviteter, når vi bliver opmærksomme på forhold, som bør og kan forbedres.

- Vi har fokus på produktsikkerhed og produktdokumentation, så vi sikrer at produkterne bliver produceret efter gældende lovgivning.

- At have den nyeste informationer omkring alt relevant miljølovgivning og sikre ajourføring af den, for at sikre at vores produkter og virksomheder altid er i compliance med denne.

- At de produkter vi tilbyder nemt skal kunne bortskaffes og helst genbruges i en cirkulær proces.

- Vi tænker globalt, men foretrækker at handle lokalt.