Her finder I hele vores udvalg af forskellige produkter med logo til outdoor og fritid, der er ideelle som eksempelvis firmajulegaver. Hos Green Image ønsker vi at gøre en lille forskel i det store billede, og derfor er vores outdoor og fritidsartikler alle skabt med omtanke.Outdoor og fritid | Firmajulegaver fra Green Image


Vi har samlet en masse fantastiske firmajulegaver i vores kategori ´Outdoor og fritid´, så I let kan finde den rette gave til jeres kunder og medarbejdere. I vores udvalg finder I mindre miljøbelastende firmajulegaver som eksempelvis højtalere i hvedefibre, og tasker af genanvendt materiale som rPET.


 


Mindre miljøbelastende firmajulegaver til jeres kunder og medarbejdere


Det kan være svært at vælge den rette firmajulegave til kunder eller medarbejdere, men det er altid en god idé at give dem noget de enten kan nyde, som eksempelvis nogle søde lækkerier eller noget de kan benytte i deres hverdag, og anvende igen og igen. Det er netop sidstnævnte, som I vil finde under vores outdoor og fritids kategori i form at eksempelvis tørklæder, højttalere og meget mere!


 


Her finder I hele vores sortiment af mindre miljøbelastende firmajulegaver med logo.