Her finder du vores udvalg af forskellige firmagaver med logo. Vi har samlet et bredt sortiment af firmagaver med logo, så du kan finde den rette type for dig og din virksomhed. Alle vores firmagaver med logo er herudover produceret med omtanke for miljøet, og består af et eller flere mere bæredygtige elementer.Mange fordele ved firmagaver med logo


Der er rigtig mange fordele ved at benyttes sig af firmagaver med logo. Når du deler firmagaver med logo ud til dine kunder og medarbejdere, vil andre kunne se dit logo, når de tages i brug, og herved blive opmærksomme på din virksomhed. Firmagaver med logo er også en fantastisk måde at styrke dine medarbejderes tilhørsforhold til din virksomhed. Ved at dele firmagaver med logo ud til dine medarbejdere, kan du vise dem at du værdsætter dem og deres daglige indsats. Dette kan være med til at styrke deres tilhørsforhold til din virksomhed, og gøre dem endnu gladere for at være en del af teamet. Firmagaver med logo kan med fordel også deles ud til både nye og gamle kunder og samarbejdspartnere. Herved kan du ligeledes styrke forholdet til nye kontakter, og vise dine allerede eksisterende kunder og samarbejdspartnere, at du værdsætter dem.


 


Mere bæredygtige firmagaver med logo | Green Image


Hos Green Image tilbyder vi mere bæredygtige løsninger til virksomheder, der ønsker at gøre dem selv mere synlige, eller værne om deres medarbejdere. Derfor er hele vores udvalg af firmagaver med logo skabt med omtanke, og består af et eller flere mere bæredygtige elementer. Du kan derfor udtrykke din virksomheds bæredygtige budskab ved at dele disse mindre miljøbelastende firmagaver ud til medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. I vores store udvalg finder du blandt andet firmagaver med logo som eksempelvis Fairtrade certificeret chokolade, opladere af hvedefibre og højtalere af rPET-materiale. Du kan læse meget mere om de enkelte produkters bæredygtige elementer i deres beskrivelser, og ud fra disse vælge netop det produkt, der bedst afspejler din virksomheds værdier.


 


Find den rette firmagave med logo


Der findes utrolig mange slags firmagaver med logo, og det første man skal tage stilling til, er også hvilken type, der vil passe bedst til den situation de skal bruges i. Måske skal de deles ud til kunder, og være noget de kan anvende igen og igen. Dette kunne eksempelvis en plaid, der på diskret vis er prydet med dit logo. Det kan også være, at dine medarbejdere skal have en gavekurv, eller måske en julekalender med logo, når december nærmer sig. Mulighederne er mange, men hos Green Image finder du helt sikkert det du søger, uanset om dette er højtalere eller chokoladetrøfler. Du kan se meget mere om mulighederne for påsætning af logo i de enkelte produkters beskrivelser.


 


Firmagaver med logo for enhver smag hos Green Image


Vi har samlet et stort udvalg af forskellige mindre miljøbelastende firmagaver med logo, så der er noget for enhver smag. Hos os finder du alt fra plaider og højtalere til gavekurve og dekorative figurer. Du kan med fordel forhøre dig blandt dine ansatte og kunder om hvilke typer af firmagaver med logo, de ville sætte pris på at modtage. På denne måde sikrer du, at du giver dem en firmagave med logo, som de vil få brugt, og sætte pris på at modtage. Gå på opdagelse i vores store udvalg af firmagaver med logo, og find netop det produkt, der passer bedst til årstiden og situationen, og som afspejler din virksomheds værdier.