Her finder du vores store udvalg af spiselige gaver. Vi tilbyder alt fra delikate karameller til julekalendere med logo, så du med sikkerhed kan finde noget, der passer til din smag. Endnu bedre er det, at alle vores spiselige gaver med logo er produceret med omtanke for miljøet, så du kan dele dem ud med god samvittighed. Gå på opdagelse i vores udvalg af reklameslik, og find den rette variant for din virksomhed.

Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Spiselige gaver med logo fra Green Image


Hos Green Image finder du et stort udvalg af forskellige typer spiselige gaver med logo. Fælles for dem alle er, at de er skabt med omtanke, og alle består af et eller flere mere bæredygtige elementer. På denne måde er dit slik med logo ikke bare fantastisk velsmagende, men også et mindre miljøbelastende alternativ til almindeligt slik. Der er mange fordele ved at vælge spiselige gaver med logo, når du vil gøre din virksomhed mere synlig. Det er nemlig de færreste, der vil takke nej til et lækkert stykke slik med logo, hvis de bliver tilbudt det. Slik med logo vil give potentielle kunder eller samarbejdspartnere et godt indtryk af dig og din virksomhed, og mere bæredygtigt slik vil derudover også vise dem, at din virksomhed værner om miljøet.


 


Mere bæredygtigt reklameslik


Hos Green Image forsøger vi at gøre en lille forskel i det store billede, og derfor er al vores slik med logo produceret med omtanke, og har et eller flere mere bæredygtige elementer. I vores udvalg finder du blandt andet spiselige gaver med logo i form af julekalendere, karameller og lakrids med logo. Nogle af vores julekalendere med logo er Fairtrade-certificerede, og vores karameller og lakrids med logo kan eksempelvis være indpakket i komposterbart cellofan, eller i bøtter af genanvendt- og genanvendelig plast. På denne vis kan de spiselige gaver, som du kan dele ud på kontoret eller på messer, være med til at skabe kontakter og samtidig afspejle din virksomheds bæredygtige fortælling. Du kan læse meget mere om de enkelte produkters mindre miljøbelastende elementer, og vælge netop den type reklameslik, der bedst repræsenterer din virksomheds værdier.


 


Glæd dine kunder og medarbejdere med spiselige gaver med logo


Spiselige gaver vil med sikkerhed skabe glæde blandt både dine medarbejdere og kunder. Du kan eksempelvis forkæle dine ansatte med en julekalender med eget logo, når højtiden nærmer sig. På denne vis kan glæden ved logoslik strække sig over hele 24 dage - medmindre man bliver fristet, og har fået spist det hele før d. 4. december. Uanset hvordan og hvornår dit reklameslik bliver spist, vil det helt sikkert blive værdsat! Dine medarbejdere eller kunder vil føle sig værnet om, og dette kan være med til at styrke deres tilhørsforhold til din virksomhed. Find den rette type reklameslik til dine behov, og gør din virksomhed mere synlig på en ansvarlig måde.


 


Slik med logo til messer eller konferencer


Logoslik er fantastisk at have med til events, konferencer eller messer. Her kan du let dele dit reklameslik ud til potentielle nye kunder eller samarbejdspartnere, der på denne vis kan få et godt førstehåndsindtryk af dig og din virksomhed. Med reklameslik fra Green Image, vil du derudover kunne gøre disse nye kontakter bekendte med din virksomheds bæredygtige budskab. De vil på denne måde ikke kun have fået et godt førstehåndsindtryk, men også vide at miljøet er en prioritet for dig og din virksomhed. Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige typer af spiselige gaver, og find det reklameslik, der passer bedst til dine medarbejderes smag, eller din næste messe.