Her finder I hele vores store udvalg af spiselige gaver med logo. Vi tilbyder alt fra delikate karameller til julekalendere med logo, så I med sikkerhed kan finde noget, der passer til jeres smag. Endnu bedre er det, at alle vores spiselige gaver med tryk er produceret med omtanke, så I kan dele dem ud med god samvittighed. Gå på opdagelse i vores udvalg af reklameslik, og find den rette variant for jeres virksomhed. Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Spiselige gaver med logo fra Green Image


Hos Green Image finder I et stort udvalg af forskellige typer spiselige gaver med logo. Fælles for dem alle er, at de er skabt med omtanke, og alle består af et eller flere mindre miljøbelastende elementer. På denne måde er jeres slik med logo ikke bare fantastisk velsmagende, men også et mindre miljøbelastende alternativ til almindeligt slik. Der er mange fordele ved at vælge spiselige gaver med logo, når I vil gøre jeres virksomhed mere synlig. Det er nemlig de færreste, der vil takke nej til et lækkert stykke slik med logo, hvis de bliver tilbudt det. Slik med logo vil give potentielle kunder eller samarbejdspartnere et godt indtryk af jer og jeres virksomhed, og mindre miljøbelastende slik vil derudover også vise dem, at I prioriterer at værne om miljøet.


 


Mindre miljøbelastende reklameslik


Hos Green Image forsøger vi at gøre en lille forskel i det store billede, og derfor er al vores slik med logo produceret med omtanke, og har et eller flere mindre miljøbelastende elementer. I vores udvalg finder I blandt andet spiselige gaver med logo i form af julekalendere, karameller og lakrids med logo. Nogle af vores julekalendere med logo er Fairtrade-certificerede, og vores karameller og lakrids med logo kan eksempelvis være indpakket i komposterbart cellofan eller i bøtter af genanvendt- og genanvendelig plast. På denne vis kan de spiselige gaver, som I kan dele ud på kontoret eller på messer, være med til at skabe kontakter og samtidig afspejle jeres virksomheds grønne profil. I kan læse meget mere om de enkelte produkters mindre miljøbelastende elementer i deres beskrivelser, og vælge netop den type reklameslik, der bedst repræsenterer jeres virksomheds værdier.


 


Glæd jeres kunder og medarbejdere med spiselige gaver med logo


Spiselige gaver vil med sikkerhed skabe glæde blandt både jeres medarbejdere og kunder. I kan eksempelvis forkæle jeres ansatte med en julekalender med eget logo, når højtiden nærmer sig. På denne vis kan glæden ved logoslik strække sig over hele 24 dage - medmindre man bliver fristet, og har fået spist det hele før d. 4. december. Uanset hvordan og hvornår jeres reklameslik bliver spist, vil det helt sikkert blive værdsat! Jeres medarbejdere eller kunder vil føle sig værnet om, og dette kan være med til at styrke deres tilhørsforhold til jeres virksomhed. Find den rette type reklameslik til jeres behov, og gør jeres virksomhed mere synlig på en mere ansvarlig måde.


 


Slik med logo til messer eller konferencer


Logoslik er fantastisk at have med til events, konferencer eller messer. Her kan I let dele jeres reklameslik ud til potentielle nye kunder eller samarbejdspartnere, der på denne vis kan få et godt førstehåndsindtryk af jer som virksomhed. Med reklameslik fra Green Image, vil I derudover kunne gøre disse nye kontakter bekendte med jeres virksomheds mere bæredygtige budskab. De vil på denne måde ikke kun have fået et godt førstehåndsindtryk, men også vide at miljøet er en prioritet for jer. Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige typer af spiselige gaver, og find det reklameslik, der passer bedst til jeres medarbejderes smag, eller jeres næste messe.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende reklamegaver med logo.

GIVEAWAYS
Diverse
Keyhangers med logo
Solbriller
Håndklæder
FRØPOSER
DRIKKEVARER
Krus med tryk
Flasker
SLIK MED LOGO
Bolcher med logo
Chokolade med logo
Pastilæsker med logo
Lakrids med logo
Slikposer med logo
Små bøtter med logo
Karameller
KUGLEPENNE
Plastkuglepenne
Kuglepenne i bambus / kork / hvedestrå
PARAPLYER
Taskeparaplyer
Klassiske paraplyer
TASKER
Sportstasker
Trolley
Computertasker
Rygsække
Muleposer med tryk
Shoppingbags
Køletasker
Gymnastikposer
Diverse tasker
KONTOR
Blokke
Dokumentmapper
Musemåtter
Notesbøger
DIVERSE
T-shirts
Klassiske T-shirts
Funktionel T-shirts
Langærmet T-shirts
Singlet
Polo T-shirts
Langærmet Polo T-shirts
Sweatshirts
Sweatshirts uden hætte
Sweatshirts med hætte
Sweatshirts med lynlås
Sweatpants
Skjorter
Jakker
Veste
Løbetøj
Løbe t-shirts
Tights
Løbejakker
Cykeltøj
Hovedbeklædning
Caps
Huer
Halsdisser
Forklæder
Spiselige Gaver
Lakrids
Julekalender eget design
Firmagaver
Firmajulegaver
Søde lækkerier
Til hjemmet
Gavekurve
Outdoor & Fritid
Påskegaver
Craft
Craft løbetøj
Craft cykeltøj
Craft t-shirts
Craft polo t-shirts
Craft jakker
Elvang
Fusion
Fusion løbetøj
Fusion cykeltøj
Geyser
Haglöfs
Haglöfs Jakker
Haglöfs Tasker
Haglöfs Rygsække
Helly Hansen
Helly Hansen Jakker
Helly Hansen Bukser
Helly Hansen Regntøj
Hummel
ID
ID T-shirts
ID Polo t-shirts
ID Pro Wear
ID Sweatshirts
ID Jakker
ID Tasker
Kay Bojesen
KREAFUNK
Lakrids By Bülow
Neutral
Neutral Muleposer
Neutral T-shirts
Neutral Polo t-shirts
Neutral Sweatshirts
Neutral Hovedbeklædning
Neutral Forklæder
Retap
SV. Michelsen
SACKit
Tee Jays
Tee Jays T-shirts
Tee Jays Polo t-shirts
Tee Jays Sweatshirts
Tee Jays Jakker
Tee Jays Veste