Her ser I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende firmajulegaver med logo. Vælg selv julegaver til firma fra Green Image, og glæd jeres kunder såvel som medarbejdere med fantastiske gaver, og styrk samtidig jeres grønne profil. Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Gør højtiden lidt sjovere med firmajulegaver fra Green Image


Julen er en helt særlig tid for rigtig mange, og I kan gøre den lidt sjovere for jeres kunder og medarbejdere ved at vælge firmajulegaver fra Green Image. Vi har samlet et stort udvalg af julegaver med logo, der alle er produceret med omtanke, så I kan dele jeres firmajulegaver ud med god samvittighed. Forkæl jeres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med firmajulegaver med logo, og vis dem på denne måde, at I har sat stor pris på deres arbejde og samarbejde i løbet året der er gået. Firmajulegaver er en fantastisk måde at takke menneskerne omkring jeres virksomhed for deres indsats, og runde året godt af. Gå på opdagelse i vores store udvalg af julegaver med logo, og find ud af hvilken gave jeres medarbejdere og kunder kan glæde sig til at modtage, når højtiden nærmer sig i år.


 


Julegaver med logo produceret med omtanke


Alle vores firmajulegaver er produceret med omtanke for miljøet, og er udvalgt fordi de består af et eller flere mindre miljøbelastende elementer. I vores udvalg kan I blandt andet finde højtalere af hvedefibre, plaider i genanvendt uld og weekendtasker i rPET-materiale. Når I vælger julegaver med logo fra Green Image, styrker I hermed også din virksomheds grønne profil. Firmajulegaverne bliver på denne vis mere end bare gaver, men også et udtryk for jeres virksomheds vilje til at passe lidt bedre på planeten. Gå på opdagelse i vores store udvalg af julegaver til firma med logo, og find den rette gave til jeres medarbejdere og kunder lige her hos Green Image.


 


Udforsk de mange fordele | Julegaver til firma


Der er mange fordele ved at benyttes sig af firmajulegaver, og en af disse er muligheden for at vise både kunder og medarbejdere hvor meget I værdsætter dem. En julegave med logo kan forstærke deres tilhørsforhold til jeres virksomhed, hvilket har stor betydning for arbejdsglæden. En anden fordel er, at jeres firmajulegaver kan prydes med din virksomheds unikke logo. Når julegaverne med logo deles ud og benyttes, vil man ikke kunne undgå at lægge mærke til jeres logo eller budskab. På denne vis bliver man mindet om dette både bevidst, men logoet kan også placeres subtilt, og på denne måde i højere grad præge underbevidstheden. Der er selvfølgelig mange flere fordele ved at vælge firmajulegaver, og I vil med sikkerhed selv opdage nogle af dem, når I deler jeres julegaver med logo ud til medarbejdere eller kunder.


 


Et stort udvalg af firmajulegaver hos Green Image


Vi har selvfølgelig samlet et stort udvalg af mindre miljøbelastende firmajulegaver, så I let kan finde den rette gave til jeres medarbejdere eller kunder. Hos Green Image finder I plaider, gavekurve, chokolade, opladere, dekorative figurer og højtalere med logo - bare for at nævne et par stykker! Uanset hvilken type firmajulegave I søger, har vi helt sikkert noget, der vil falde i jeres smag. Find den helt rette firmajulegave for jeres virksomhed her hos Green Image, og vær med til at passe bedre på miljøet mens I forkæler de folk omkring jeres virksomhed, der gør en forskel i hverdagen.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende reklamegaver med logo.

GIVEAWAYS
Diverse
Keyhangers med logo
Solbriller
Håndklæder
FRØPOSER
DRIKKEVARER
Krus med tryk
Flasker
SLIK MED LOGO
Bolcher med logo
Chokolade med logo
Pastilæsker med logo
Lakrids med logo
Slikposer med logo
Små bøtter med logo
Karameller
KUGLEPENNE
Plastkuglepenne
Kuglepenne i bambus / kork / hvedestrå
PARAPLYER
Taskeparaplyer
Klassiske paraplyer
TASKER
Sportstasker
Trolley
Computertasker
Rygsække
Muleposer med tryk
Shoppingbags
Køletasker
Gymnastikposer
Diverse tasker
KONTOR
Blokke
Dokumentmapper
Musemåtter
Notesbøger
DIVERSE
T-shirts
Klassiske T-shirts
Funktionel T-shirts
Langærmet T-shirts
Singlet
Polo T-shirts
Langærmet Polo T-shirts
Sweatshirts
Sweatshirts uden hætte
Sweatshirts med hætte
Sweatshirts med lynlås
Sweatpants
Skjorter
Jakker
Veste
Løbetøj
Løbe t-shirts
Tights
Løbejakker
Cykeltøj
Hovedbeklædning
Caps
Huer
Halsdisser
Forklæder
Spiselige Gaver
Lakrids
Julekalender eget design
Firmagaver
Firmajulegaver
Søde lækkerier
Til hjemmet
Gavekurve
Outdoor & Fritid
Påskegaver
Craft
Craft løbetøj
Craft cykeltøj
Craft t-shirts
Craft polo t-shirts
Craft jakker
Elvang
Fusion
Fusion løbetøj
Fusion cykeltøj
Geyser
Haglöfs
Haglöfs Jakker
Haglöfs Tasker
Haglöfs Rygsække
Helly Hansen
Helly Hansen Jakker
Helly Hansen Bukser
Helly Hansen Regntøj
Hummel
ID
ID T-shirts
ID Polo t-shirts
ID Pro Wear
ID Sweatshirts
ID Jakker
ID Tasker
Kay Bojesen
KREAFUNK
Lakrids By Bülow
Neutral
Neutral Muleposer
Neutral T-shirts
Neutral Polo t-shirts
Neutral Sweatshirts
Neutral Hovedbeklædning
Neutral Forklæder
Retap
SV. Michelsen
SACKit
Tee Jays
Tee Jays T-shirts
Tee Jays Polo t-shirts
Tee Jays Sweatshirts
Tee Jays Jakker
Tee Jays Veste