Her ser du vores udvalg af bæredygtige - mindre miljøbelastende firmajulegaver med logo. Vælg selv julegaver til firma fra Green Image, og gør dem mere personlige ved at sætte din virksomheds unikke logo eller budskab på.

Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Gør højtiden lidt sjovere med firmajulegaver fra Green Image


Julen er en helt særlig tid for rigtig mange, og du kan gøre den lidt sjovere for dine kunder og medarbejdere, ved at vælge firmajulegaver fra Green Image. Vi har samlet et stort udvalg af julegaver med logo, der alle er produceret med omtanke, så du kan dele dine firmajulegaver ud med god samvittighed. Forkæl dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere med firmajulegaver med logo, og vis dem på denne måde, at du har sat stor pris på deres arbejde og samarbejde i løbet året, der er gået. Firmajulegaver er en fantastisk måde at takke menneskerne omkring din virksomhed for deres indsats, og runde året godt af. Gå på opdagelse i vores store udvalg af julegaver med logo, og find ud af hvilken gave dine medarbejdere og kunder kan glæde sig til at modtage, når højtiden nærmer sig i år.


 


Julegaver med logo produceret med omtanke


Alle vores firmajulegaver er produceret med omtanke for miljøet, og er udvalgt fordi de består af et eller flere mere bæredygtige elementer. I vores udvalg kan du blandt andet finde højtalere af hvedefibre, plaider i genanvendt uld og weekendtasker i rPET-materiale. Når du vælger julegaver med logo fra Green Image, styrker du hermed også din virksomheds mere bæredygtige budskab. Firmajulegaverne bliver på denne vis mere end bare gaver, men også et udtryk for din virksomheds vilje til at passe lidt bedre på planeten. Gå på opdagelse i vores store udvalg af julegaver til firma med logo, og find den rette gave til dine medarbejdere og kunder her hos Green Image.


 


Udforsk de mange fordele | Julegaver til firma


Der er mange fordele ved at benyttes sig af firmajulegaver, og en af disse er muligheden for at vise både kunder og medarbejdere hvor meget du værdsætter dem. En julegave med logo kan forstærke deres tilhørsforhold til din virksomhed, hvilket har stor betydning for arbejdsglæden. En anden fordel er, at dine firmajulegaver kan prydes med din virksomheds unikke logo. Når julegaverne med logo deles ud og benyttes, vil man ikke kunne undgå at lægge mærke til dit logo eller budskab. På denne vis bliver man mindet om dette både bevidst, men logoet kan også placeres subtilt, og på denne måde i højere grad præge underbevidstheden. Der er selvfølgelig mange flere fordele ved at vælge firmajulegaver, og du vil med sikkerhed selv opdage nogle af dem, når du deler dine julegaver med logo ud til medarbejdere eller kunder.


 


Et stort udvalg af firmajulegaver | En mere bæredygtig jul


Vi har selvfølgelig samlet et stort udvalg af mindre miljøbelastende firmajulegaver, så du let kan finde den rette gave til dine medarbejdere eller kunder. Hos os finder du plaider, gavekurve, chokolade, opladere, dekorative figurer og højtalere med logo - bare for at nævne et par stykker. Uanset hvilken type firmajulegave du søger, har vi helt sikkert noget, der vil falde i din smag. Find den helt rette firmajulegave for din virksomhed her hos Green Image, og vær med til at passe bedre på miljøet mens du forkæler de folk omkring din virksomhed, der gør en forskel i hverdagen.