Her finder du vores udvalg af lækkerier til en højtid, der i høj grad er forbundet med søde sager. Firma påskegaver er som oftest søde lækkerier, der både kan deles ud til kunder og medarbejdere. Hos Green Image forsøger vi at gøre en lille forskel i det store billede, og derfor er alle vores firma påskegaver produceret med omtanke for miljøet.Gør helligdagene lidt sødere | Påskegaver firma


Påsken er unægteligt en højtid, der forbindes med masser af lækker mad, og ikke mindst søde sager. Påske firmagaver er en fantastisk mulighed for at forkæle de mennesker, der har betydning for dig og din virksomhed. Påske firmagaver vil med sikkerhed skabe stor begejstring hos medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi tilbyder firma påskegaver som eksempelvis chokolade eller lakrids, så du kan finde dine favoritter uanset hvilke smage, der rangerer højest på din hitliste. Hos Green Image har vi sammensat et lækkert udvalg af forskellige påskegaver til firma, der alle er mindre miljøbelastende, og skabt med omtanke. Du kan derfor vælge dine favoritvarianter, og glæde de mennesker, der gør en forskel for dig og din virksomhed, mens du passer bedre på miljøet.


 


Mere bæredygtige firma påskegaver


Alle vores påskegaver til firma er udvalgt fordi de er mindre miljøbelastende alternativer til almindelige søde sager. I vores udvalg vil du blandt andet finde mærket Lakrids By Bülow, der er kendt for at lave utrolig lækre lakridser i et hav af forskellige smage. Lakrids By Bülow gør herudover utrolig meget for at producere deres produkter på en mindre miljøbelastende måde. Lakridserne er skabt af de aller bedste naturlige ingredienser, der giver den lækre smag og høje kvalitet. Lakridserne kommer i små bøtter af plast - men ikke hvilken som helst plast! Bøtterne er nemlig skabt af 100% genanvendt plast i form af rPET, og der er ingen metalforsegling, der gør dem vanskelige at affaldssortere. Gaveæskerne af pap er desuden skabt af 70% genanvendt materiale. Vælg derfor lakrids fra Lakrids By Bülow som din næste påskegave til firma, og skab glæde på en ansvarlig måde.


 


Mange fordele ved søde lækkerier | Påskegaver firma


Påske firmagaver kan være en lille gestus fra dig og din virksomhed til kunder eller medarbejdere, men de kan også have stor indvirkning på modtagerne. Når du vælger at dele firma påskegaver ud, kan du nemlig vise de mennesker, der gør en forskel for dig og din virksomhed, at de er værdsat. På denne måde styrkes deres tilhørsforhold til din virksomhed også, hvilket på mange måder er uvurderligt. Dine nye kunder eller samarbejdspartnere vil også få et godt indtryk af dig og din virksomhed, og blive mindet om denne, når de nyder enten et stykke økologisk chokolade eller en lækker lakrids. Du vil med sikkerhed selv opdage mange flere fordele ved påskegaver til firma, når du deler dem ud blandt medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, men dette var også kun en kort fortælling om nogle af vores favoritter.


 


Mange smagsvarianter til dine firma påskegaver hos Green Image


Hos Green Image tilbyder vi et hav af forskellige smagsvarianter, så du kan finde noget for enhver smag! Du kan både finde lækre chokolader og marcipan i en smuk indpakning i vores sortiment, men også forskellige lakridser. I vores udvalg af påske firmagaver finder du blandt andet lakridser med smag af karamel og banan blandet med den klassiske lakridssmag. Gå på opdagelse i vores store udvalg af firma påskegaver, og glæd dine kunder og medarbejdere mens du hjælper os med at passe lidt bedre på planeten.