Her finder I hele vores udvalg af forskellige julekalendere med logo, der alle er skabt med omtanke, og består af et eller flere mindre miljøbelastende elementer. Skab jeres egen firma julekalender eget design her hos Green Image, og gør indtryk på både kunder og medarbejdere!Julekalender med logo | Delikate reklamegaver


En julekalender med logo kan med fordel deles ud blandt både medarbejdere og kunder. På denne måde vil de mærke, at I værdsætter dem, og dette kan være med til at forstærke deres forhold til jeres virksomhed. De vil med sikkerhed sætter stor pris på at nyde et stykke slik fra deres julekalender med logo hver dag op til jul, og forbinde denne glæde med jeres virksomhed.


 


Styrk jeres grønne profil med julekalendere med logo


Hos Green Image forsøger vi at gøre en lille forskel i det store billede. Derfor er alle vores julekalendere med logo også produceret med omtanke, og består af et eller flere mindre miljøbelastende elementer. I vores udvalg vil I blandt andet finde julekalendere med logo med komposterbart indlæg eller med Fairtrade chokolade.


 


Her finder I hele vores sortiment af mindre miljøbelastende spiselige gaver med logo.