Her finder I hele vores udvalg af lakrids med logo. Hos Green Image tilbyder vi mindre miljøbelastende alternativer til virksomheder, der ønsker at gøre dem selv mere synlige. Lakrids med logo er en oplagt måde at gøre netop dette på, og i vores udvalg finder I blandt andet mærker som Lakrids By Bülow, der er skabt med omtanke ved eksempelvis at være indpakket i genanvendt plast og pap.Lakrids med logo fra Green Image


Vi har samlet et stort udvalg af lakrids med logo i alle mulige afskygninger, så I kan finde den rette smag til jeres medarbejdere og kunder. Rigtig mange mennesker elsker at spise lakrids, og derfor er det også et meget populært valg inden for reklameslik. Al vores lakrids med logo er mindre miljøbelastende alternativer til almindelig lakrids, og I kan derfor dele det ud til både medarbejdere og samtidig styrke jeres grønne profil.


 


Send et mindre miljøbelastende budskab med lakrids med logo


I vores udvalg af lakrids med logo finder I blandt andet mærker som Lakrids By Bülow, der er kendt for at lave lakrids af højeste kvalitet, men herudover også gør meget for at værne om miljøet. Deres lakrids med logo er derfor blandt andet pakket ind i genanvendt materiale som pap, eller rPET der er en form for genanvendt plast. Gå på opdagelse i vores mange lækre smagsvarianter af lakrids med logo, og find den rette smag til netop jeres virksomhed.


 


Her finder I hele vores sortiment af mindre miljøbelastende spiselige gaver.