Her finder I hele vores sortiment af forskellige mindre miljøbelastende tørklæder med logo. Glæd jeres medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere med logotørklæder i topkvalitet fra Green Image, og frem samtidig jeres virksomheds grønne budskab.Tørklæder med logo fra Green Image


I vores sortiment af tørklæder med tryk vil I finde et væld af forskellige mindre miljøbelastende og smukke styles! Alle vores tørklæder med logo er skabt med omtanke, og kan eksempelvis være fra brandet Elvang, der blandt andet er kendt for deres nordiske æstetik, alpakauld i højeste kvalitet og ansvarlighed og integritet som virksomhed. Gå på opdagelse i vores udvalg af mindre miljøbelastende tørklæder med logo, og find jeres favorit her hos Green Image.


 


Et tørklæde med eget design | Jeres budskab i bybilledet


Der er flere fordele ved at vælge tørklæder med tryk til jeres virksomhed. I kan først og fremmest glæde kunder eller medarbejdere med en betænksom og brugbar gave, men herudover også fremme jeres unikke logo. Når jeres tørklæder med tryk tages i brug, kan andre mennesker blive opmærksomme på jeres logo, og på denne vis, enten bevidst eller ubevidst, blive bekendte med jeres virksomhed. Den type af tørklæder I vælger, kan naturligvis ligeledes sende et budskab. Logotørklæder skabt med omtanke kan med fordel blive en del af jeres grønne fortælling.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende firmatøj med logo.