Her finder I vores store udvalg af t-shirts med logo, der alle er skabt med omtanke for miljøet. På denne måde kan I, på mere ansvarlig vis, glæde både medarbejdere og kunder med en klassisk t-shirt med eget logo. Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Hvorfor vælge t-shirts med logo?


T-shirts med logo er en oplagt mulighed for virksomheder, der ønsker at styrke deres brand. T-shirts med logo er nok en af de mest effektive reklamemuligheder for store som små virksomheder, og det er derfor ingen overraskelse, at mange firmaer vælger netop denne løsning. T-shirts med logo kan deles ud til både jeres medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder, og på denne vis blive en levende reklame for jeres virksomhed. I kan med fordel inddrage jeres medarbejdere i beslutninger som farve og style af jeres t-shirts med logo, så I sikrer at de føler sig godt tilpas i den valgte model. Når I vælger at uddele t-shirts med logo til jeres medarbejdere kan I samtidig styrke tilhørsforholdet til din virksomhed. Deler I dem ud til kunder eller samarbejdspartnere, vil I kunne vise at I værdsætter dem, og derudover vil de blive mindet om jeres virksomhed hver gang de benyttes. Dette er blot nogle af fordelene ved at vælge t-shirts med logo, men der er selvfølgelig mange flere. Med logo t-shirts fra Green Image kan I blandt andet:  • • Udtrykke jeres virksomheds grønne profil

  • • Fremme jeres virksomheds synlighed

  • • Udføre effektiv branding

  • • Styrke jeres medarbejderes tilhørsforhold til jeres virksomhed

  • • Uddele kvalitetsprodukter, der kan anvendes igen og igen


 


T-shirts med logo i mindre miljøbelastende materialer


Valget af t-shirts med logo er ikke kun vigtigt for reklameeffekten, men også for jeres brands image. Foretrækker I t-shirts i økologisk bomuld eller t-shirts lavet af genanvendte materialer? Hos Green Image finder I t-shirts med logo i mange forskellige mindre miljøbelastende materialer. Vi har blandt andet t-shirts med logo i 100 % økologisk Fairtrade bomuld, og t-shirts lavet af genbrugsmaterialer såsom polyester og rPET. På denne vis mindskes ressourcespild, og allerede eksisterende produkter får nyt liv i form af t-shirts med logo, der kan anvendes igen og igen. T-shirts med logo fra Green Image er derfor både et godt valg for jeres virksomheds synlighed, og bedre for planeten. Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller ønsker yderligere information.


 


Et stort udvalg af t-shirts med tryk hos Green Image


Vi har samlet et bredt udvalg af forskellige styles af t-shirts med tryk, så I let kan finde den rette type til dine behov. Mange af vores t-shirts med logo findes i flere forskellige farver inden for hver style, og I kan herved vælge den farve, der vil få jeres unikke logo til at tage sig bedst ud. Materialevalget til jeres t-shirts med logo er selvfølgelig også en vigtig faktor. Genanvendt materiale som polyester og rPET giver et smart look, og føles let og behageligt på kroppen. Vores t-shirts med logo i økologisk Fairtrade bomuld er super behagelige og luftige, og kan derfor være oplagte til brug i både hverdags- og arbejdsregi. I kan læse meget mere om de enkelte produkters farvemuligheder, materialer og bæredygtighed i deres beskrivelser, så I har de bedste forudsætninger for at finde det rette match. Hos Green Image står vi klar til at hjælpe jer med at finde de t-shirts med logo, der passer bedst til jeres behov.


Fandt I, hvad I søgte? Huske også at se vores udvalg af mindre miljøbelastende t-shirts med logo fra stærke brands:
•  ID t shirt med logo


Neutral t-shirt med logo


Tee Jays t shirt med logo


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende firmatøj med logo.