Her finder du vores store udvalg af t-shirts med logo, der alle er skabt med omtanke for miljøet. På denne måde kan du, på ansvarlig vis, glæde både medarbejdere og kunder med en klassisk t-shirt med eget logo. Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Hvorfor vælge t-shirts med logo?


T-shirts med logo er en oplagt mulighed for virksomheder, der ønsker at styrke deres brand. T-shirts med logo er nok en af de mest effektive reklamemuligheder for store som små virksomheder, og det er derfor ingen overraskelse, at mange firmaer vælger netop denne løsning. T-shirts med logo kan deles ud til både dine medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder, og på denne vis blive en levende reklame for din virksomhed. Du kan med fordel inddrage dine medarbejdere i beslutninger som farve og style af dine t-shirts med logo, så du sikrer at de føler sig godt tilpas i den valgte model. Når du vælger at uddele t-shirts med logo til dine medarbejdere kan du samtidig styrke tilhørsforholdet til din virksomhed. Deler du dem ud til kunder eller samarbejdspartnere, vil du kunne vise at du værdsætter dem, og derudover vil de blive mindet om din virksomhed hver gang de benyttes. Dette er blot nogle af fordelene ved at vælge t-shirts med logo, men der er selvfølgelig mange flere. Med logo t-shirts fra Green Image kan du blandt andet:  • Udtrykke din virksomheds bæredygtighed

  • Fremme din virksomheds synlighed

  • Udføre effektiv branding

  • Styrke dine medarbejderes tilhørsforhold til din virksomhed

  • Uddele kvalitetsprodukter, der kan anvendes igen og igen


 


T-shirts med logo i mere bæredygtige materialer


Valget af t-shirts med logo er ikke kun vigtigt for reklameeffekten, men også for dit brands image. Foretrækker du t-shirts i økologisk bomuld eller t-shirts lavet af genanvendte materialer? Hos Green Image finder du t-shirts med logo i mange forskellige mindre miljøbelastende materialer. Vi har blandt andet t-shirts med logo i 100 % økologisk Fairtrade bomuld, og t-shirts lavet af genbrugsmaterialer såsom polyester og rPET. På denne vis mindskes ressourcespild, og allerede eksisterende produkter får nyt liv i form af t-shirts med logo, der kan anvendes igen og igen. T-shirts med logo fra Green Image er derfor både et godt valg for din virksomheds synlighed, og bedre for planeten. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information.


 


Et stort udvalg af t-shirts med tryk hos Green Image


Vi har samlet et bredt udvalg af forskellige styles af t-shirts med tryk, så du let kan finde den rette type til dine behov. Mange af vores t-shirts med logo findes i flere forskellige farver inden for hver style, og du kan herved vælge den farve, der vil få dit unikke logo til at tage sig bedst ud. Materialevalget til dine t-shirts med logo er selvfølgelig også en vigtig faktor. Genanvendt materiale som polyester og rPET giver et smart look, og føles let og behageligt på kroppen. Vores t-shirts med logo i økologisk Fairtrade bomuld er super behagelige og luftige, og kan derfor være oplagte til brug i både hverdags- og arbejdsregi. Du kan læse meget mere om de enkelte produkters farvemuligheder, materialer og bæredygtighed i deres beskrivelser, så du har de bedste forudsætninger for at finde det rette match. Hos Green Image står vi klar til at hjælpe dig med at finde de t-shirts med logo, der passer bedst til dine behov.