Her finder I vores store udvalg af t-shirts med logo, der alle er skabt med omtanke for miljøet. På denne måde kan I, på mere ansvarlig vis, glæde både medarbejdere og kunder med en klassisk t-shirt med eget logo. Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Hvorfor vælge t-shirts med logo?


T-shirts med logo er en oplagt mulighed for virksomheder, der ønsker at styrke deres brand. T-shirts med logo er nok en af de mest effektive reklamemuligheder for store som små virksomheder, og det er derfor ingen overraskelse, at mange firmaer vælger netop denne løsning. T-shirts med logo kan deles ud til både jeres medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder, og på denne vis blive en levende reklame for jeres virksomhed. I kan med fordel inddrage jeres medarbejdere i beslutninger som farve og style af jeres t-shirts med logo, så I sikrer at de føler sig godt tilpas i den valgte model. Når I vælger at uddele t-shirts med logo til jeres medarbejdere kan I samtidig styrke tilhørsforholdet til din virksomhed. Deler I dem ud til kunder eller samarbejdspartnere, vil I kunne vise at I værdsætter dem, og derudover vil de blive mindet om jeres virksomhed hver gang de benyttes. Dette er blot nogle af fordelene ved at vælge t-shirts med logo, men der er selvfølgelig mange flere. Med logo t-shirts fra Green Image kan du blandt andet:  • • Udtrykke jeres virksomheds bæredygtighed

  • • Fremme jeres virksomheds synlighed

  • • Udføre effektiv branding

  • • Styrke jeres medarbejderes tilhørsforhold til jeres virksomhed

  • • Uddele kvalitetsprodukter, der kan anvendes igen og igen


 


T-shirts med logo i mere bæredygtige materialer


Valget af t-shirts med logo er ikke kun vigtigt for reklameeffekten, men også for jeres brands image. Foretrækker I t-shirts i økologisk bomuld eller t-shirts lavet af genanvendte materialer? Hos Green Image finder I t-shirts med logo i mange forskellige mindre miljøbelastende materialer. Vi har blandt andet t-shirts med logo i 100 % økologisk Fairtrade bomuld, og t-shirts lavet af genbrugsmaterialer såsom polyester og rPET. På denne vis mindskes ressourcespild, og allerede eksisterende produkter får nyt liv i form af t-shirts med logo, der kan anvendes igen og igen. T-shirts med logo fra Green Image er derfor både et godt valg for jeres virksomheds synlighed, og bedre for planeten. Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller ønsker yderligere information.


 


Et stort udvalg af t-shirts med tryk hos Green Image


Vi har samlet et bredt udvalg af forskellige styles af t-shirts med tryk, så I let kan finde den rette type til dine behov. Mange af vores t-shirts med logo findes i flere forskellige farver inden for hver style, og I kan herved vælge den farve, der vil få jeres unikke logo til at tage sig bedst ud. Materialevalget til jeres t-shirts med logo er selvfølgelig også en vigtig faktor. Genanvendt materiale som polyester og rPET giver et smart look, og føles let og behageligt på kroppen. Vores t-shirts med logo i økologisk Fairtrade bomuld er super behagelige og luftige, og kan derfor være oplagte til brug i både hverdags- og arbejdsregi. I kan læse meget mere om de enkelte produkters farvemuligheder, materialer og bæredygtighed i deres beskrivelser, så I har de bedste forudsætninger for at finde det rette match. Hos Green Image står vi klar til at hjælpe jer med at finde de t-shirts med logo, der passer bedst til jeres behov.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende firmatøj med logo.

GIVEAWAYS
Diverse
Keyhangers med logo
Solbriller
Håndklæder
FRØPOSER
DRIKKEVARER
Krus med tryk
Flasker
SLIK MED LOGO
Bolcher med logo
Chokolade med logo
Pastilæsker med logo
Lakrids med logo
Slikposer med logo
Små bøtter med logo
Karameller
KUGLEPENNE
Plastkuglepenne
Kuglepenne i bambus / kork / hvedestrå
PARAPLYER
Taskeparaplyer
Klassiske paraplyer
TASKER
Sportstasker
Trolley
Computertasker
Rygsække
Muleposer med tryk
Shoppingbags
Køletasker
Gymnastikposer
Diverse tasker
KONTOR
Blokke
Dokumentmapper
Musemåtter
Notesbøger
DIVERSE
T-shirts
Klassiske T-shirts
Funktionel T-shirts
Langærmet T-shirts
Singlet
Polo T-shirts
Langærmet Polo T-shirts
Sweatshirts
Sweatshirts uden hætte
Sweatshirts med hætte
Sweatshirts med lynlås
Sweatpants
Skjorter
Jakker
Veste
Løbetøj
Løbe t-shirts
Tights
Løbejakker
Cykeltøj
Hovedbeklædning
Caps
Huer
Halsdisser
Forklæder
Spiselige Gaver
Lakrids
Julekalender eget design
Firmagaver
Firmajulegaver
Søde lækkerier
Til hjemmet
Gavekurve
Outdoor & Fritid
Påskegaver
Craft
Craft løbetøj
Craft cykeltøj
Craft t-shirts
Craft polo t-shirts
Craft jakker
Elvang
Fusion
Fusion løbetøj
Fusion cykeltøj
Geyser
Haglöfs
Haglöfs Jakker
Haglöfs Tasker
Haglöfs Rygsække
Helly Hansen
Helly Hansen Jakker
Helly Hansen Bukser
Helly Hansen Regntøj
Hummel
ID
ID T-shirts
ID Polo t-shirts
ID Pro Wear
ID Sweatshirts
ID Jakker
ID Tasker
Kay Bojesen
KREAFUNK
Lakrids By Bülow
Neutral
Neutral Muleposer
Neutral T-shirts
Neutral Polo t-shirts
Neutral Sweatshirts
Neutral Hovedbeklædning
Neutral Forklæder
Retap
SV. Michelsen
SACKit
Tee Jays
Tee Jays T-shirts
Tee Jays Polo t-shirts
Tee Jays Sweatshirts
Tee Jays Jakker
Tee Jays Veste