Her finder I vores udvalg af jakker med logo, der alle er skabt med omtanke. Vi har samlet et bredt sortiment af jakker med tryk, så I let kan finde den rette style til jeres virksomhed. Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Jakker med tryk fra Green Image


Hos Green Image tilbyder vi mere bæredygtige løsninger for firmaer, der ønsker at synliggøre dem selv mere gennem eksempelvis firmatøj med logo. Derfor har vi samlet et stort udvalg af forskellige jakker med logo, der alle er produceret med omtanke. Vi mener, at man sagtens kan fremme sin virksomhed eller et budskab, uden at gå på kompromis med hverken miljøet eller kvaliteten af produkterne. Derfor er alle vores produkter mindre miljøbelastende alternativer for jeres virksomhed, så I kan skabe opmærksomhed og samtidig tage hensyn til miljøet. Gå på opdagelse i vores sortiment af jakker med tryk, og find netop den style, der bedst matcher jeres virksomheds behov.


 


Jakker med logo | Jeres logo eller budskab i bybilledet


Jakker med logo kan være fantastiske reklamesøjler for jeres virksomhed. I kan med fordel uddele en jakke med logo til kunder såvel som medarbejdere, og på denne vis fremme jeres virksomhed synlighed. Når jeres kunder eller medarbejdere benytter deres jakker, vil de tage jeres unikke logo eller budskab med dem ud i bybilledet, hvor endnu flere mennesker kan blive opmærksomme på det. På denne måde kan I glæde dine medarbejdere og kunder med en ny smart jakke med logo, og samtidig gøre jeres virksomhed mere synlig for andre, når disse benyttes. Pryd bybilledet med jeres virksomheds logo eller budskab på en mindre miljøbelastende jakke med logo fra Green Image.


 


En jakke med logo kan afspejle jeres virksomheds grønne profil


Vi har samlet et stort udvalg af mange forskellige jakker med logo, men fælles for dem alle er, at de består af et eller flere mere bæredygtige elementer. På denne måde kan I reklamere for jeres virksomhed på en mere ansvarlig måde. Blandt vores udvalg vil I eksempelvis finde jakker med tryk i 100% økologisk Fairtrade bomuld eller genanvendt materiale som rPET. Med genanvendte materialer gives der nyt liv til allerede udnyttede ressourcer, der ellers ville være endt på lossepladsen. På denne måde spares naturen for unødigt spild, og i stedet anvendes produkterne igen og igen i deres nye form. I kan læse meget mere om de enkelte produkters bæredygtighed i deres produktbeskrivelser. Dette giver jer de bedste forudsætninger for at vælge den jakke med logo, der bedst afspejler jeres virksomheds værdier.


 


Et stort udvalg af jakker med logo hos Green Image


Hos Green Image kan vi tilbyde et stort udvalg af forskellige jakker med tryk, så I let kan finde netop det produkt, der passer bedst til jeres virksomheds behov. Uanset om I leder efter en let sommerjakke, en regnjakke med logo eller et varmt lag til de kolde måneder, har vi noget for enhver smag. Mange af vores jakker med logo findes desuden i flere forskellige farver inden for hver model, og I kan derfor vælge den farve, der får jeres logo eller budskab til at fremstå allerbedst. I finder meget mere information om farvemulighederne for de enkelte produkter i deres beskrivelser. Find den rette type jakke med logo for jeres virksomhed her hos Green Image, og skab opmærksomhed på en mere ansvarlig måde.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende firmatøj med logo.

GIVEAWAYS
Diverse
Keyhangers med logo
Solbriller
Håndklæder
FRØPOSER
DRIKKEVARER
Krus med tryk
Flasker
SLIK MED LOGO
Bolcher med logo
Chokolade med logo
Pastilæsker med logo
Lakrids med logo
Slikposer med logo
Små bøtter med logo
Karameller
KUGLEPENNE
Plastkuglepenne
Kuglepenne i bambus / kork / hvedestrå
PARAPLYER
Taskeparaplyer
Klassiske paraplyer
TASKER
Sportstasker
Trolley
Computertasker
Rygsække
Muleposer med tryk
Shoppingbags
Køletasker
Gymnastikposer
Diverse tasker
KONTOR
Blokke
Dokumentmapper
Musemåtter
Notesbøger
DIVERSE
T-shirts
Klassiske T-shirts
Funktionel T-shirts
Langærmet T-shirts
Singlet
Polo T-shirts
Langærmet Polo T-shirts
Sweatshirts
Sweatshirts uden hætte
Sweatshirts med hætte
Sweatshirts med lynlås
Sweatpants
Skjorter
Jakker
Veste
Løbetøj
Løbe t-shirts
Tights
Løbejakker
Cykeltøj
Hovedbeklædning
Caps
Huer
Halsdisser
Forklæder
Spiselige Gaver
Lakrids
Julekalender eget design
Firmagaver
Firmajulegaver
Søde lækkerier
Til hjemmet
Gavekurve
Outdoor & Fritid
Påskegaver
Craft
Craft løbetøj
Craft cykeltøj
Craft t-shirts
Craft polo t-shirts
Craft jakker
Elvang
Fusion
Fusion løbetøj
Fusion cykeltøj
Geyser
Haglöfs
Haglöfs Jakker
Haglöfs Tasker
Haglöfs Rygsække
Helly Hansen
Helly Hansen Jakker
Helly Hansen Bukser
Helly Hansen Regntøj
Hummel
ID
ID T-shirts
ID Polo t-shirts
ID Pro Wear
ID Sweatshirts
ID Jakker
ID Tasker
Kay Bojesen
KREAFUNK
Lakrids By Bülow
Neutral
Neutral Muleposer
Neutral T-shirts
Neutral Polo t-shirts
Neutral Sweatshirts
Neutral Hovedbeklædning
Neutral Forklæder
Retap
SV. Michelsen
SACKit
Tee Jays
Tee Jays T-shirts
Tee Jays Polo t-shirts
Tee Jays Sweatshirts
Tee Jays Jakker
Tee Jays Veste