Her finder du vores udvalg af forklæder med logo. Et forklæde med tryk er en fantastisk gave at give til kunder såvel som medarbejdere. Endnu bedre er det, at alle vores forklæder med logo er skabt med omtanke, og du kan derfor både glæde dine medarbejdere og kunder, og samtidig fortælle en mere bæredygtig historie.Forkæl dine kunder og medarbejdere med et forklæde med tryk


Et forklæde med logo er en personlig gave, som du med fordel kan dele ud til både dine medarbejdere og kunder. Forklæder med logo et sjovt og anderledes stykke firmatøj, som alle og enhver med sikkerhed vil sætte pris på at modtage. Gør dine forklæder unikke med at få trykt eller broderet dit eget logo på dem, og giv dine medarbejdere og kunder en gave, som de kan anvende igen og igen.


 


Et forklæde med logo fra Green Image | Skabt med omtanke


Alle vores forklæder med logo er skabt med omtanke, og i vores udvalg vil du blandt andet finde materialer som 100% økologisk Fairtrade bomuld og genanvendt polyester og bomuld. Du kan læse meget mere om de enkelte produkters bæredygtighed i deres beskrivelser, og vælge netop det forklæde med tryk, der bedst afspejler din virksomheds værdier.