Her finder I vores udvalg af mindre miljøbelastende sweatshirts med logo. En sweatshirt med tryk er en klassisk måde at øge opmærksomheden på virksomheder. Hos Green Image har vi samlet en masse sweatshirts med logo, der alle består af et eller flere bæredygtige elementer, så I kan skabe opmærksomhed på en mere ansvarlig måde. Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.En sweatshirt med tryk fra Green Image


En sweatshirt med tryk er et populært valg, når det kommer til firmatøj med logo. Den klassiske style passer til både mænd og kvinder, og giver et smart og afslappet udtryk. Sweatshirts med logo er en fremragende måde at gøre jeres virksomhed mere synlig på ved at dele dem ud til både kunder og medarbejdere. Alle vores sweatshirts med logo er produceret med omtanke for miljøet. En sweatshirt med tryk fra os kan blandt andet være lavet af økologisk bomuld eller genanvendt materiale, og er derfor et mere bæredygtigt alternativ til almindelige sweatshirts. Sweatshirts med tryk fra Green Image er det perfekte valg, hvis I ønsker at sende et signal om, at jeres virksomhed tager miljøet alvorligt. Samtidig får I et lækkert og komfortabelt stykke firmatøj, som kan bruges til alle lejligheder. Kontakt os i dag for at høre mere om vores mindre miljøbelastende sweatshirts med logo.


 


Sweatshirts med logo i mindre miljøbelastende materialer


At tage hensyn til miljøet er blevet en afgørende faktor for mange virksomheder i dag. Hvis I ønsker at vise, at jeres virksomhed også tager bæredygtighed alvorligt, kan I med fordel vælge en sweatshirt med tryk fra Green Image. Vi tilbyder blandt andet sweatshirts i 100% økologisk Fairtrade bomuld, som er skabt med omtanke. Sweatshirts med tryk fra Green Image er derfor det perfekte valg, hvis I ønsker at sende et signal om, at jeres virksomhed tager miljøet alvorligt. Sweatshirts med logo er herudover en effektiv måde at markedsføre jeres virksomhed på, da jeres logo vil blive set, når de tages i brug. I finder meget mere information om de enkelte produkters materialer i deres beskrivelser.


 


En sweatshirt med tryk favner bredt


Sweatshirts med logo kan anvendes i utrolig mange sammenhænge. Deres neutrale look gør dem velegnede til brug på kontoret, afslappede møder eller i privaten. Jeres medarbejdere vil med sikkerhed sætte pris på at trække i en sweatshirt med tryk - det kan endda være med til at styrke deres tilhørsforhold til jeres virksomhed. Sweatshirts med logo kan også uddeles til kunder eller samarbejdspartnere, og på denne måde kan I vise, at I sætter stor pris på dem. Når jeres sweatshirts med logo tages i brug, vil de ligeledes blive set af flere mennesker, der også vil blive bekendte med jeres logo eller budskab. Find jeres virksomheds nye sweatshirt med tryk her hos Green Image, og skab opmærksomhed mens I er med til at værne bedre om planeten.


 


Et stort udvalg af mindre miljøbelastende sweatshirts med tryk


Hos Green Image kan vi tilbyde et stort udvalg af sweatshirts med logo. Vi har sweatshirts til både mænd, og kvinder i mange størrelser! I kan derfor let finde den style og de størrelser, der passer bedst til jeres medarbejdere og kunders ønsker og behov. Mange af vores sweatshirts med logo findes derudover i flere forskellige farver inden for hver style, og I kan derfor finde den farve, der får jeres unikke logo eller budskab til at tage sig bedst ud.


 


Fandt I den rette type sweatshirt med logo? Se også vores udvalg af mindre miljøbelastende sweatshirts fra stærke brands:


ID sweatshirts med logo


Neutral sweatshirts med logo


Tee Jays sweatshirts med tryk


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende firmatøj med logo.