Her finder du vores udvalg af mindre miljøbelastende sweatshirts med logo. En sweatshirt med tryk er en klassisk måde at øge opmærksomheden på virksomheder. Hos Green Image har vi samlet en masse sweatshirts med logo, der alle består af et eller flere bæredygtige elementer, så du kan skabe opmærksomhed på en ansvarlig måde. Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.En sweatshirt med tryk fra Green Image


En sweatshirt med tryk er et populært valg, når det kommer til firmatøj med logo. Den klassiske style passer til både mænd og kvinder, og giver et smart og afslappet udtryk. Sweatshirts med logo er en fremragende måde at gøre din virksomhed mere synlig på ved at dele dem ud til både kunder og medarbejdere. Alle vores sweatshirts med logo er produceret med omtanke for miljøet. En sweatshirt med tryk fra os kan blandt andet være lavet af økologisk bomuld eller genanvendt materiale, og er derfor et mere bæredygtigt alternativ til almindelige sweatshirts. Sweatshirts med tryk fra Green Image er det perfekte valg, hvis du ønsker at sende et signal om, at din virksomhed tager miljøet alvorligt. Samtidig får du et lækkert og komfortabelt stykke firmatøj, som kan bruges til alle lejligheder. Kontakt os i dag for at høre mere om vores sweatshirts med logo.


 


Sweatshirts med logo i mere bæredygtige materialer


At tage hensyn til miljøet er blevet en afgørende faktor for mange virksomheder i dag. Hvis du ønsker at vise, at din virksomhed også tager bæredygtighed alvorligt, kan du med fordel vælge en sweatshirt med tryk fra Green Image. Vi tilbyder blandt andet sweatshirts i 100% økologisk Fairtrade bomuld, som er bedre for miljøet end traditionel bomuld. Sweatshirts med tryk fra Green Image er derfor det perfekte valg, hvis du ønsker at sende et signal om, at din virksomhed tager miljøet alvorligt. Sweatshirts med logo er herudover en effektiv måde at markedsføre din virksomhed på. Sweatshirts med tryk fra Green Image er lavet i høj kvalitet, så du kan være sikker på, at de vil holde i mange år. Sweatshirts med logo er derfor en investering, som både du og dine medarbejdere vil få glæde af i mange år fremover.


 


En sweatshirt med tryk favner bredt


Sweatshirts med logo kan anvendes i utrolig mange sammenhænge. Deres neutrale look gør dem velegnede til brug på kontoret, afslappede møder eller i privaten. Dine medarbejdere vil med sikkerhed sætte pris på at trække i en sweatshirt med tryk - det kan endda være med til at styrke deres tilhørsforhold til din virksomhed. Sweatshirts med logo kan også uddeles til kunder eller samarbejdspartnere, og på denne måde kan du vise, at du sætter stor pris på dem. Når dine sweatshirts med logo tages i brug, vil de ligeledes blive set af flere mennesker, der også vil blive bekendte med dit logo eller budskab. Find din virksomheds nye sweatshirt med tryk her hos Green Image, og skab opmærksomhed mens du hjælper os med at passe bedre på planeten.


 


Et stort udvalg af sweatshirts med tryk


Hos Green Image kan vi tilbyde et stort udvalg af sweatshirts med logo. Vi har sweatshirts til både mænd, og kvinder i alle størrelser. Du kan derfor let finde den style og de størrelser, der passer bedst til dine medarbejdere og kunders ønsker og behov. Mange af vores sweatshirts med logo findes derudover i flere forskellige farver inden for hver style, og du kan derfor finde den farve, der får dit unikke logo eller budskab til at tage sig bedst ud.