Her finder du vores udvalg af forskellige typer hovedbeklædning med logo. Vi tilbyder huer, halsedisser og caps med logo - alle med et eller flere mere bæredygtige elementer.Halsedisser, huer og caps med logo | Green Image


Vi har samlet et stort udvalg af forskellige typer hovedbeklædning med logo, så du kan finde den rette style til din virksomhed. Huer, halsedisser og caps med logo er lette at dele ud til medarbejdere og kunder, og kan benyttes i rigtig mange sammenhænge. Når dine kunder eller medarbejdere tager din cap med tryk af dit logo på, vil det også blive set af flere mennesker. Hovedbeklædning, som eksempelvis caps med logo er derfor også et populært valg inden for firmatøj.


 


Hovedbeklædning i mere bæredygtige materialer


Hos Green Image forsøger vi at gøre en lille forskel i det store billede, og derfor er alle vores huer, halsedisser og caps med logo produceret med omtanke. I vores udvalg vil du blandt andet finde huer i 100% økologisk Fairtrade bomuld, og halsedisser og caps af genanvendt materiale som bomuld eller rPET. Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige typer hovedbeklædning med logo, og find det produkt, der bedst afspejler din virksomhed.