Her finder du vores store udvalg af løbetøj med tryk. Hele vores sortiment af løbetøj med logo er skabt med omtanke, og består af et eller flere mere bæredygtige elementer. Glæd dine kunder eller medarbejdere med løbetøj med tryk fra Green Image, og vær samtidig med til at værne om planeten. Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Gør din virksomhed mere synlig med løbetøj med tryk


Løbetøj med tryk kan være en god måde at gøre din virksomhed mere synlig på, samtidig med at du kan glæde dine medarbejdere eller kunder med en brugbar gave. Ved at dele løbetøj med logo ud, kan du gøre dine kunder og medarbejdere til en del af din promovering af din virksomhed. Hos Green Image finder du løbetøj af høj kvalitet, og som er skabt med omtanke for planeten. Derfor vil dine kunder eller medarbejdere med glæde iføre sig dit logo på deres næste tur i fitnesscenteret eller på løbeturen. I vores udvalg finder du blandt andet OEKO-TEX certificerede Fusion tights, og Craft løbejakker i genanvendt materiale.


 


Løbetøj med tryk fra Green Image | Et mere bæredygtigt valg


Vores udvalg af løbetøj med tryk er sammensat af forskellige produkter, der alle har én ting til fælles. De er nemlig alle mindre miljøbelastende alternativer til almindeligt løbetøj, og består af et eller flere mere bæredygtige elementer. Vores løbetøj med logo er ideelt at dele ud til kunder eller medarbejdere, og de vil med sikkerhed sætte stor pris på at modtage enten en løbejakke eller tights med din virksomheds logo på. Vores løbetøj med tryk er skabt af behagelige og åndbare materialer, og er derfor ideelle at have med i fitnesscenteret eller på løbeturen. Vælg løbetøj med logo fra Green Image, og giv dine kunder og medarbejdere en gave, som de kan anvende igen og igen, og vær samtidig med til at værne om miljøet.


 


Løbetøj med logo i mere bæredygtige materialer


Vores løbetøj med tryk er skabt af mange forskellige mere bæredygtige elementer. Heriblandt genanvendt materiale som rPET og polyester skabt af plastikflasker. På denne måde kan allerede eksisterende produkter få nyt liv, og anvendes igen og igen i stedet for at ende på lossepladsen og blive brændt af. Du kan læse meget mere om de enkelte produkters bæredygtighed i deres beskrivelser, og ud fra denne finde netop det løbetøj med tryk, der bedst afspejler din virksomheds værdier.


 


Et stort udvalg af løbetøj med tryk


Hos Green Image har vi samlet et stort udvalg af løbetøj med tryk, så du kan finde den style, der vil skabe mest glæde blandt dine kunder eller medarbejdere. Vi har selvfølgelig løbetøj med logo i mange forskellige pasformer, så alle kan føle sig godt tilpas uanset om du vælger løbejakker eller tights. Vi tilbyder mere bæredygtigt løbetøj med tryk fra mange forskellige mærker, som du måske allerede kender. I vores udvalg finder du blandt andet:  • Craft løbetøj

  • Geyser løbetøj

  • Newline løbetøj

  • Fusion løbetøj


Hvis du allerede på forhånd kender disse mærker, vil du nok forbinde dem med træningstøj af høj kvalitet, og det er blandt andet derfor at de indgår i vores udvalg. Mange af vores produkter findes derudover i flere forskellige farver inden for hver style, og du kan derfor med fordel vælge en farve, der passer til dit unikke logo eller budskab. Gå på opdagelse i vores store udvalg af løbetøj med tryk, og finde den rette stil og farve til din virksomhed.