Her på siden finder I vores udvalg af krus med tryk. Find den type af krus med tryk, der passer bedst til jeres virksomhed, og spar miljøet for unødvendige engangskrus. Blandt vores udvalg af krus med logo finder I mindre miljøbelastende materialer som kork og genanvendt materiale, der kan være med til at fortælle jeres virksomheds mere bæredygtige budskab.Skån miljøet med krus med tryk fra Green Image


Hos Green Image finder I et stort udvalg af krus med logo, så I let kan erstatte engangskopperne med et mindre miljøbelastende alternativ. Krus med tryk er ideelle at have med på farten, og kan holde jeres drikke kolde eller varme alt efter behov. Derudover mindskes risikoen for at spilde, da vores krus enten har sikrer låse i deres låg, eller af- og påsættelige låg, så I sikkert kan transportere jeres drikkevarer. Tag jeres krus med logo med jer, og benyt det igen og igen ved kaffemaskinen eller vandposten. På denne måde elimineres behovet for engangskrus i almindelig plast eller pap, der smides ud så snart kaffen er drukket.


 


Send et mere bæredygtigt budskab | Krus med tryk


Krus med tryk kan let deles ud til kunder og medarbejdere, og vil blive værdsat og anvendt gang på gang. På denne vis kan endnu flere ressourcer spares, hvis kunder og medarbejdere ligeledes benytter genanvendelige krus, og ikke længe benytter engangskopper. Lad krus med logo være en del af jeres virksomheds bæredygtige budskab, og find den rette type logokrus til jeres behov lige her hos Green Image.


 


Krus med logo skaber opmærksomhed


Ud over at man ved at benytte krus, der kan anvendes igen og igen skåner miljøet, er dette også en fremragende måde at skabe opmærksomhed om sin virksomhed på. Krus med tryk er lette at have med uanset om man skal på messe, til møde eller blot befinder sig på kontoret. Krus med tryk er dermed en diskret og simpel måde at skabe opmærksomhed på hvor end det tages med. Mange af vores krus med logo findes i flere farver, som man let kan se nærmere på ved at klikke ind på de ønskede produkter. Dette gør det også let at vælge det krus, der passer bedst til jeres virksomheds logo eller budskab. Udforsk vores store udvalg af krus med tryk her på siden, og spred jeres virksomheds budskab samtidig med, at I hjælper os med at værne om miljøet.


 


Her finder I hele vores sortiment af mindre miljøbelastende drikkeartikler med logo.