Her finder du vores store udvalg af mindre miljøbelastende giveaways.

Alle vores giveaways med logo, er skabt med omtanke for miljøet, og giver din virksomhed mulighed for at sprede opmærksomhed om brand eller budskab på en effektiv og ansvarlig måde. Hos Green Image får du altid hurtig levering, og korrektur til godkendelse på dine valgte produkter.Giveaways | Skab opmærksomhed på en ansvarlig måde


Giveaways er mindre produkter, der er skabt til at dele ud til eventuelle kunder eller kollegaer. Ved at få trykt eget logo eller budskab på disse artikler, kan du skabe opmærksomhed om dit brand eller firma. Valget af giveaways, som man vælger at dele ud for at skabe opmærksomhed, kan være betydningsfuldt for effekten af dem. Når man vælger mere bæredygtige materialer, kan dette sige næsten lige så meget, som hvad der bliver trykt på produkterne. Ved at vælge mindre miljøbelastende reklameartikler, gør man sit eget budskab tydeligt, samtidig med at vise omtanke for miljøet. Hos Green Image har vi derfor samlet et stort udvalg af giveaways, der alle indeholder et eller flere mere bæredygtige elementer, eller certificeringer. I vores udvalg findes blandt andet:  • Keyhangers med logo

  • Bambus solbriller

  • Håndklæder med logo

  • Nøglering med tryk

  • Frøposer med tryk


Giveaways med logo er personlig måde at skabe opmærksomhed på et brand eller firma, og er lette at dele ud ved eksempelvis konferencer eller messer. Vælg giveaways, der afspejler omtanke for miljøet, og fremmer dit budskab. Udforsk vores store udvalg af giveaways her på siden, og find det produkt, der passer til lige præcis dit brand eller budskab.


 


Gaver der gør indtryk


Hos Green Image forsøger vi at gøre en lille forskel i det store billede. Derfor finder du udelukkende giveaways hos os, der er mindre miljøbelastende på forskellige måder. Mange af vores produkter er lavet af alternative materialer som bambus, hvedestrå eller genanvendt materiale. Eksempelvis finder du, blandt vores udvalg af keyhangers med logo, elementer af kork, majsfibre, økologisk bomuld, bambus og rPET-materiale. Alle med mulighed for at få tryk, logo eller budskab på, så den afspejler dit brand. Du har altid mulighed for at læse mere om de enkelte giveaways bæredygtige elementer i deres beskrivelser, så du har det bedste udgangspunkt for at vælge det produkt, der passer bedst til dig og dit brand, eller din virksomhed.


 


Find den rette giveaway


Det er vigtigt at finde den type giveaway, der passer bedst til netop dit brand eller firma. Alle vores giveaways med logo er lette at dele ud, og vil med sikkerhed gøre indtryk på kunder. I vores sortiment finder du mindre gaver, som frøposer med logo. Disse er mindre poser, der er lette at dele ud til kunder på messer og til konferencer. Blandt vores udvalg findes også større giveaways i form af solbriller i bambus eller hvedestrå, eller udendørsartikler som insektehjem og foderstationer til fugle. Denne type giveaway vil dine kunder kunne bruge igen og igen, og blive mindet om dit brand eller budskab. Mange af vores giveaways med logo findes i flere farver, som der er mulighed for at se nærmer på i deres beskrivelser. Dette gør det endnu lettere at personliggøre dine næste gaver. Vi håber, at vi med disse muligheder, gør det let for dig at finde det rette match, uanset om du vælger frøposer med tryk, eller solbriller i bambus. Gå på opdagelse i vores webshop, og find den rette giveaway til dig og din virksomhed.