Her finder I vores store udvalg af mindre miljøbelastende giveaways. Alle vores giveaways med logo er skabt med omtanke, og er jeres virksomheds mulighed for at nå ud til mange flere mennesker på en mere ansvarlig måde med eksempelvis keyhangers med logo. Hos Green Image får I altid hurtig levering, og korrektur til godkendelse på dine valgte produkter.Giveaways med logo | Skab opmærksomhed på en mere ansvarlig måde


Giveaways med tryk er mindre produkter, der er skabt til at dele ud til kunder, medarbejdere eller til større events som messer og konferencer. Ved at få trykt eget logo eller budskab på disse artikler, kan I skabe opmærksomhed om jeres brand eller firma. Valget af giveaways, som man deler ud for at skabe opmærksomhed, kan være betydningsfuldt for effekten af dem. Når man vælger mere bæredygtige materialer, kan dette sige næsten lige så meget, som hvad der bliver trykt på produkterne. Ved at vælge mindre miljøbelastende reklameartikler, gør man sit eget budskab tydeligt, og viser samtidig omtanke for miljøet. Hos Green Image har vi derfor samlet et stort udvalg af giveaways, der alle indeholder et eller flere mere bæredygtige elementer, eller certificeringer. I vores udvalg findes blandt andet:Giveaways med logo er personlig måde at skabe opmærksomhed på et brand eller virksomhed, og er lette at dele ud ved eksempelvis konferencer eller messer. Vælg derfor giveaways med logo, der afspejler omtanke for miljøet, og fremmer dit budskab. Udforsk vores store udvalg af giveaways her på siden, og find netop dét produkt, der passer til lige præcis jeres virksomhed.


 


Gaver der gør indtryk | Giveaways med tryk


Hos Green Image forsøger vi at gøre en lille forskel i det store billede. Derfor finder I udelukkende giveaways hos os, der er mindre miljøbelastende alternativer for jeres virksomhed. Mange af vores produkter er lavet af alternative materialer som bambus, hvedestrå eller genanvendt materiale. Eksempelvis finder I blandt vores udvalg af keyhangers med logo elementer af kork, majsfibre, økologisk bomuld, bambus og rPET-materiale. Alle med mulighed for at få tryk, logo eller budskab på, så den afspejler jeres brand. I har altid mulighed for at læse mere om de enkelte giveaways bæredygtige elementer i deres beskrivelser, så I har det bedste udgangspunkt for at vælge det produkt, der passer bedst til jer og jeres virksomhed.


 


Mindre miljøbelastende giveaways med logo


Det er vigtigt at finde den type giveaway med tryk, der passer bedst til netop jeres virksomhed. Alle vores giveaways med logo er lette at dele ud, og vil med sikkerhed gøre indtryk på kunder som medarbejdere. I vores sortiment finder I mindre gaver, som frøposer med logo, der er mindre poser, der er lette at dele ud til kunder på messer og til konferencer. Blandt vores udvalg findes også større giveaways i form af solbriller i bambus eller hvedestrå, eller udendørsartikler som insektehjem og foderstationer til fugle. Denne type giveaway vil dine kunder kunne bruge igen og igen, og blive mindet om jeres virksomhed. Mange af vores giveaways med logo findes i flere farver, hvilket gør det endnu lettere at personliggøre jeres næste gaver. Vi håber, at vi med disse muligheder, gør det let for jer at finde det rette match, uanset om I vælger frøposer med tryk, eller solbriller i bambus. Gå på opdagelse i vores webshop, og find den rette giveaway jeres virksomhed.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende reklameartikler med logo.

GIVEAWAYS
Diverse
Keyhangers med logo
Solbriller
Håndklæder
FRØPOSER
DRIKKEVARER
Krus med tryk
Flasker
SLIK MED LOGO
Bolcher med logo
Chokolade med logo
Pastilæsker med logo
Lakrids med logo
Slikposer med logo
Små bøtter med logo
Karameller
KUGLEPENNE
Plastkuglepenne
Kuglepenne i bambus / kork / hvedestrå
PARAPLYER
Taskeparaplyer
Klassiske paraplyer
TASKER
Sportstasker
Trolley
Computertasker
Rygsække
Muleposer med tryk
Shoppingbags
Køletasker
Gymnastikposer
Diverse tasker
KONTOR
Blokke
Dokumentmapper
Musemåtter
Notesbøger
DIVERSE
T-shirts
Klassiske T-shirts
Funktionel T-shirts
Langærmet T-shirts
Singlet
Polo T-shirts
Langærmet Polo T-shirts
Sweatshirts
Sweatshirts uden hætte
Sweatshirts med hætte
Sweatshirts med lynlås
Sweatpants
Skjorter
Jakker
Veste
Løbetøj
Løbe t-shirts
Tights
Løbejakker
Cykeltøj
Hovedbeklædning
Caps
Huer
Halsdisser
Forklæder
Spiselige Gaver
Lakrids
Julekalender eget design
Firmagaver
Firmajulegaver
Søde lækkerier
Til hjemmet
Gavekurve
Outdoor & Fritid
Påskegaver
Craft
Craft løbetøj
Craft cykeltøj
Craft t-shirts
Craft polo t-shirts
Craft jakker
Elvang
Fusion
Fusion løbetøj
Fusion cykeltøj
Geyser
Haglöfs
Haglöfs Jakker
Haglöfs Tasker
Haglöfs Rygsække
Helly Hansen
Helly Hansen Jakker
Helly Hansen Bukser
Helly Hansen Regntøj
Hummel
ID
ID T-shirts
ID Polo t-shirts
ID Pro Wear
ID Sweatshirts
ID Jakker
ID Tasker
Kay Bojesen
KREAFUNK
Lakrids By Bülow
Neutral
Neutral Muleposer
Neutral T-shirts
Neutral Polo t-shirts
Neutral Sweatshirts
Neutral Hovedbeklædning
Neutral Forklæder
Retap
SV. Michelsen
SACKit
Tee Jays
Tee Jays T-shirts
Tee Jays Polo t-shirts
Tee Jays Sweatshirts
Tee Jays Jakker
Tee Jays Veste