Her finder I vores store udvalg af mindre miljøbelastende giveaways. Alle vores giveaways med logo er skabt med omtanke, og er jeres virksomheds mulighed for at nå ud til mange flere mennesker på en mere ansvarlig måde med eksempelvis keyhangers med logo. Hos Green Image får I altid hurtig levering, og korrektur til godkendelse på dine valgte produkter.Giveaways med logo | Skab opmærksomhed på en mere ansvarlig måde


Giveaways med tryk er mindre produkter, der er skabt til at dele ud til kunder, medarbejdere eller til større events som messer og konferencer. Ved at få trykt eget logo eller budskab på disse artikler, kan I skabe opmærksomhed om jeres brand eller firma. Valget af giveaways, som man deler ud for at skabe opmærksomhed, kan være betydningsfuldt for effekten af dem. Når man vælger mere bæredygtige materialer, kan dette sige næsten lige så meget, som hvad der bliver trykt på produkterne. Ved at vælge mindre miljøbelastende reklameartikler, gør man sit eget budskab tydeligt, og viser samtidig omtanke for miljøet. Hos Green Image har vi derfor samlet et stort udvalg af giveaways, der alle indeholder et eller flere mindre miljøbelastende elementer, eller certificeringer. I vores udvalg findes blandt andet:Giveaways med logo er en personlig måde at skabe opmærksomhed på et brand eller virksomhed, og er lette at dele ud ved eksempelvis konferencer eller messer. Vælg derfor giveaways med logo, der afspejler omtanke for miljøet, og fremmer dit budskab. Udforsk vores store udvalg af giveaways her på siden, og find netop dét produkt, der passer til lige præcis jeres virksomhed.


 


Gaver der gør indtryk | Giveaways med tryk


Hos Green Image forsøger vi at gøre en lille forskel i det store billede. Derfor finder I udelukkende giveaways hos os, der er mindre miljøbelastende alternativer for jeres virksomhed. Mange af vores produkter er lavet af alternative materialer som bambus, hvedestrå eller genanvendt materiale. Eksempelvis finder I blandt vores udvalg af keyhangers med logo elementer af kork, majsfibre, økologisk bomuld, bambus og rPET-materiale. Alle med mulighed for at få tryk, logo eller budskab på, så den afspejler jeres brand. I har altid mulighed for at læse mere om de enkelte giveaways mindre miljøbelastende elementer i deres beskrivelser, så I har det bedste udgangspunkt for at vælge det produkt, der passer bedst til jer og jeres virksomhed.


 


Mindre miljøbelastende giveaways med logo


Det er vigtigt at finde den type giveaway med tryk, der passer bedst til netop jeres virksomhed. Alle vores giveaways med logo er lette at dele ud, og vil med sikkerhed gøre indtryk på kunder som medarbejdere. I vores sortiment finder I mindre gaver, som frøposer med logo, der er mindre poser, der er lette at dele ud til kunder på messer og til konferencer. Blandt vores udvalg findes også større giveaways i form af solbriller i bambus eller hvedestrå, eller udendørsartikler som insektehjem og foderstationer til fugle. Denne type giveaway vil dine kunder kunne bruge igen og igen, og blive mindet om jeres virksomhed. Mange af vores giveaways med logo findes i flere farver, hvilket gør det endnu lettere at personliggøre jeres næste gaver. Vi håber, at vi med disse muligheder, gør det let for jer at finde det rette match, uanset om I vælger frøposer med tryk, eller solbriller i bambus. Gå på opdagelse i vores webshop, og find den rette giveaway jeres virksomhed.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende reklameartikler med logo.