Her finder du vores store udvalg af kuglepenne med logo. Blandt vores sortiment vil du finde kuglepenne i mange forskellige former, farver og materialer, så du kan vælge netop den type, der passer bedst til din virksomhed. Hos Green Image finder du udelukkende kuglepenne med logo, der er skabt med omtanke for miljøet. Vi har eksempelvis kuglepenne, der er skabt af mere bæredygtige materialer som bambus eller hvedestrå. Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Skriv din virksomheds bæredygtige historie med kuglepenne med logo fra Green Image


Det er selvfølgelig essentielt for virksomheder at skabe opmærksomhed dem selv, og dette kan gøres på et utal af måder. Hos Green Image mener vi, at den bedste og mest ansvarlige måde at gøre dette på er, at vælge reklameartikler der er mindre belastende for miljøet. Derfor har vi samlet et stort udvalg af kuglepenne med logo, der er skabt med omtanke for miljøet, så du kan bruge dem, og dele dem ud med god samvittighed. I vores udvalg finder du blandt andet kuglepenne med tryk i materialer som genanvendt plast, bambus eller hvedestrå. Nogle af vores kuglepenne er derudover Svanemærkede, hvilket betyder at de lever op til specifikke krav om deres blæk, emballage og funktion. Dette er blot en beskrivelse af nogle af vores kuglepenne med tryk, og du finder meget mere information om de enkelte pennes bæredygtighed i deres produktinformation. Vælg kuglepenne med logo fra Green Image, og hjælp os med at passe på miljøet mens du reklamerer for din virksomhed.


 


Kuglepenne med logo | En effektiv reklamemulighed for din virksomhed


Kuglepenne med logo er en klassisk måde at reklamere for virksomheder, eller sprede et budskab på. De er lette at have med uanset hvor du befinder dig, og de fleste kan altid bruge en ny kuglepen, hvis de bliver tilbudt en. Når dine kunder eller samarbejdspartnere bruger dine kuglepenne med logo, vil de på en ganske subtil måde blive mindet om din virksomhed. I den forbindelse kan det derfor også være vigtigt, at dine kuglepenne afspejler et mere bæredygtigt budskab gennem deres design og materialer. Med kuglepenne med logo fra Green Image vil dit budskab let kunne deles med mange, og derudover vil dette blive koblet sammen med en mere bæredygtig fortælling om din virksomhed.


 


Et stort udvalg af kuglepenne med tryk


Med vores store udvalg af kuglepenne med tryk kan du let finde den type, der falder bedst i din smag. Mange af vores kuglepenne med logo findes derudover i flere farver inden for hver type. Vores mange forskellige farver på kuglepenne med tryk, gør det derudover muligt at finde den farve, der vil passe bedst til den eller de farver, du eventuelt måtte have i dit logo. Du kan se meget mere om de forskellige farver på vores kuglepenne med logo i deres specifikke beskrivelser. Vælg den type af kuglepen med logo, der passer bedst til din virksomhed, og find den farve der på bedste vis vil passe til dit unikke logo eller budskab.


 


Kuglepenne med eget logo


Sæt din virksomheds unikke præg på dine udvalgte kuglepenne, og gør indtryk på dine kunder og samarbejdspartnere, når du deler dem ud. Når du deler disse kuglepenne med logo ud, vil modtagerne ikke blot være imponerede over dit logo eller budskab, men også det mere bæredygtige budskab de samtidig afspejler. Lad kuglepenne af bambus, hvedestrå eller genanvendt materiale være effektive reklamemuligheder for din virksomhed, og del dem ud på kontoret til medarbejdere, eller til kunder og samarbejdspartnere på messer eller til konferencer.