Her finder I vores store udvalg af kuglepenne med logo. Blandt vores sortiment vil I finde kuglepenne i mange forskellige former, farver og materialer, så I kan vælge netop den type, der passer bedst til jeres virksomhed. Hos Green Image finder I udelukkende kuglepenne med logo, der er skabt med omtanke for miljøet. Vi har eksempelvis kuglepenne, der er skabt af mere bæredygtige materialer som bambus eller hvedestrå. Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Skriv jeres virksomheds grønne fortælling med kuglepenne med logo fra Green Image


Det er selvfølgelig essentielt for virksomheder at skabe opmærksomhed omkring dem selv, og dette kan gøres på et utal af måder. Hos Green Image mener vi, at den bedste og mest ansvarlige måde at gøre dette på er, at vælge reklameartikler der er mindre belastende for miljøet. Derfor har vi samlet et stort udvalg af kuglepenne med logo, der er skabt med omtanke for miljøet, så I kan bruge dem, og dele dem ud med god samvittighed. I vores udvalg finder I blandt andet kuglepenne med tryk i materialer som genanvendt plast, bambus eller hvedestrå. Nogle af vores kuglepenne er derudover Svanemærkede, hvilket betyder at de lever op til specifikke krav om deres blæk, emballage og funktion. Dette er blot en beskrivelse af nogle af vores kuglepenne med tryk, og I finder meget mere information om de enkelte pennes mindre miljøbelastende elementer i deres produktinformation. Vælg kuglepenne med logo fra Green Image, og hjælp os med at passe på miljøet mens I reklamerer for jeres virksomhed.


 


Kuglepenne med logo | En effektiv reklamemulighed for jeres virksomhed


Kuglepenne med logo er en klassisk måde at reklamere for virksomheder, eller sprede et budskab på. De er lette at have med uanset hvor I befinder jer, og de fleste kan altid bruge en ny kuglepen, hvis de bliver tilbudt en. Når kunder eller samarbejdspartnere bruger jeres kuglepenne med logo, vil de på en ganske subtil måde blive mindet om jeres virksomhed. I den forbindelse kan det derfor også være vigtigt, at jeres kuglepenne afspejler et mere bæredygtigt budskab gennem deres design og materialer. Med kuglepenne med logo fra Green Image vil jeres budskab let kunne deles med mange, og derudover vil dette blive forbundet med en mere bæredygtig fortælling om jeres virksomhed.


 


Et stort udvalg af kuglepenne med tryk


Med vores store udvalg af kuglepenne med tryk kan I let finde præcis den type, der passer aller bedst til jeres virksomheds behov. Mange af vores kuglepenne med logo findes derudover i flere farver inden for hver style. Vores mange forskellige farver på kuglepenne med tryk, gør det derudover muligt at finde den farve, der bedst matcher jeres virksomheds unikke logo. I kan se meget mere om de forskellige farver på vores kuglepenne med logo i deres specifikke beskrivelser. Vælg den type af kuglepen med logo, der passer bedst til jeres virksomhed, og find den farve der på bedste vis vil passe til jeres unikke logo eller budskab.


 


Kuglepenne med eget logo


Sæt jeres virksomheds unikke præg på jeres udvalgte kuglepenne, og gør indtryk på kunder og samarbejdspartnere, når I deler dem ud. Når I deler disse kuglepenne med logo ud, vil modtagerne ikke blot være imponerede over jeres logo eller budskab, men også det mere bæredygtige budskab de samtidig afspejler. Lad kuglepenne af bambus, hvedestrå eller genanvendt materiale være effektive reklamemuligheder for jeres virksomhed, og del dem ud på kontoret til medarbejdere, eller til kunder og samarbejdspartnere på messer eller til konferencer.


Fandt I hvad I søgte? Se også vores udvalg af Klio kuglepenne med logo og Prodir kuglepenne.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende reklameartikler med logo.