Her finder du vores store udvalg af forskellige paraplyer med logo. Vores udvalg består udelukkende af paraplyer med logo, der er skabt med omtanke for miljøet. Du kan derfor reklamere for din virksomhed ved eksempelvis at benytte paraplyer med logo som firmagave, og samtidig afspejle et mere bæredygtigt budskab. Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Din virksomheds bæredygtige budskab i bybilledet


Når man deler paraplyer med logo ud til medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder glæder man ikke blot modtageren, men skaber også opmærksomhed omkring sit brand hver gang disse benyttes. Dine kunder og medarbejdere vil ikke blot være beskyttede fra regnen, men også blive mindet om din virksomhed hver gang de benytter dine paraplyer med logo. Derudover vil andre også kunne lægge mærke til paraplyerne, og blive opmærksomme på din virksomhed på denne vis. Ved at vælge paraplyer med logo, der er skabt af mindre miljøbelastende materialer, vil man ud over at skabe opmærksomhed på sin virksomhed også afspejle et mere bæredygtigt budskab. Sæt din virksomheds unikke præg på bybilledet ved at benytte paraplyer med logo som din næste reklameartikel.


 


Mindre miljøbelastende paraplyer med logo


Hos Green Image forsøger vi at gøre en lille forskel i det store billede. Vi tilbyder derfor udelukkende paraplyer med logo, der består af et eller flere mindre miljøbelastende elementer. Blandt vores udvalg finder du derfor eksempelvis paraplyer med logo i rPET-materiale, hvilket er en form for genanvendt plast. På denne vis spares naturens ressourcer og plast, der kunne være endt på lossepladsen, får i stedet et nyt formål. Ved at vælge paraplyer med logo, der er skabt med omtanke, vil man både kunne gøre opmærksom på sin virksomhed, og forhindre plast i at ende på lossepladsen.


 


Hvorfor vælge paraplyer med logo?


Mange vælger paraplyer med logo, når de skal finde reklamegaver til kunder eller medarbejdere, og med god grund. Man holder ikke bare modtageren tør i det ustadige danske vejr, men reklamerer også for sin virksomhed når paraplyerne med logo benyttes. På denne måde kan flere mennesker blive opmærksomhed på dit firma, eller få kendskab til dit budskab. Paraplyer med logo kan anvendes igen og igen, og er en gave som modtageren med al sandsynlighed vil få brugt. Vælg derfor paraplyer med logo næste gang du skal finde reklameartikler til din virksomhed, og hjælp os samtidig med at værne om miljøet.


 


Find den rette type paraply med logo


Der findes flere forskellige typer af paraplyer med logo, og det kan være svært at vælge hvilken type, der vil være den bedste for din virksomhed. Blandt vores udvalg finder du blandt andet klassiske paraplyer, der er utrolig hårdføre i vind og vejr. Disse findes i flere størrelser fra 20.5 tommer, og dermed er små og handy og helt op til 34 tommer, så man kan rykke flere sammen i ly under den. Herudover har vi taskeparaplyer med logo, der kan foldes sammen, og på denne vis er lette at have med i en taske på farten. Mange af vores paraplyer med logo findes i flere farver, som du kan se nærmere på, ved at klikke ind på det ønskede produkt. Herved kan du vælge netop den farve, der passer bedst til farverne i din virksomheds logo. Gå på opdagelse i vores store udvalg af mindre miljøbelastende paraplyer med logo, og find netop den type, der vil passe bedst til netop din virksomhed.