Her finder I hele vores store udvalg af forskellige mindre miljøbelastende paraplyer med logo. Vores udvalg består udelukkende af paraplyer med logo, der er skabt med omtanke for miljøet, og I kan derfor reklamere for jeres virksomhed ved eksempelvis at benytte paraplyer med logo som firmagave, og samtidig afspejle et mere bæredygtigt budskab. Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Jeres virksomheds grønne budskab i bybilledet


Når man deler paraplyer med logo ud til medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder glæder man ikke blot modtageren, men skaber også opmærksomhed omkring sit brand hver gang disse benyttes. Jeres kunder og medarbejdere vil ikke blot være beskyttede fra regnen, men også blive mindet om jeres virksomhed hver gang de benytter deres paraplyer med logo. Derudover vil andre også kunne lægge mærke til paraplyerne, og blive bekendte med jeres virksomhed på denne vis. Ved at vælge paraplyer med logo, der er skabt af mindre miljøbelastende materialer, vil man, ud over at skabe opmærksomhed på sin virksomhed, også kunne styrke sin grønne profil. Sæt jeres virksomheds unikke præg på bybilledet ved at benytte mindre miljøbelastende paraplyer med logo fra Green Image som jeres næste reklameartikel.


 


Mindre miljøbelastende paraplyer med logo


Hos Green Image forsøger vi at gøre en lille forskel i det store billede, og vi tilbyder derfor udelukkende paraplyer med logo, der består af et eller flere mindre miljøbelastende elementer. Blandt vores udvalg finder I derfor eksempelvis paraplyer med logo i rPET-materiale, hvilket er en form for genanvendt plast. På denne vis spares naturens ressourcer og plast, der kunne være endt på lossepladsen, og får i stedet et nyt formål. Ved at vælge paraplyer med logo, der er skabt med omtanke, vil man både kunne gøre opmærksom på sin virksomhed, og forhindre plast i at ende på lossepladsen.


 


Hvorfor vælge paraplyer med logo?


Mange vælger paraplyer med logo, når de skal finde reklamegaver til kunder eller medarbejdere, og med god grund. Man holder ikke bare modtageren tør i det ustadige danske vejr, men reklamerer også for sin virksomhed, når paraplyerne med logo benyttes. På denne måde kan flere mennesker blive bekendte med jeres virksomhed eller blive mindet om den, og potentielt blive til nye kunder. Paraplyer med logo kan anvendes igen og igen, og er en gave som modtageren med al sandsynlighed vil få brugt. Vælg derfor mindre miljøbelastende paraplyer med logo næste gang I skal finde reklameartikler til jeres virksomhed, og hjælp os samtidig med at værne om miljøet.


 


Find den rette style af mindre miljøbelastende paraply med tryk


Der findes flere forskellige typer af paraplyer med logo, og det kan være svært at vælge hvilken type, der vil være den bedste for netop jeres virksomhed. Blandt vores udvalg finder I blandt andet klassiske paraplyer, der er utrolig hårdføre i vind og vejr. Disse findes i flere små og handy størrelser fra 20.5 tommer, og helt op til 34 tommer, så man kan rykke flere sammen i ly for regnen. Herudover har vi taskeparaplyer med logo, der kan foldes sammen, og på denne vis er lette at have med i en taske på farten. Mange af vores paraplyer med logo findes i flere farver, som I kan se nærmere på, ved at klikke ind på det ønskede produkt. Herved kan I vælge netop den farve, der passer bedst til farverne i jeres virksomheds logo. Gå på opdagelse i vores store udvalg af mindre miljøbelastende paraplyer med tryk, og find netop den type, der vil passe bedst til netop jeres virksomhed.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende reklameartikler med logo.