Slik med logo er måske en af de lækreste måder, du kan reklamere for din virksomhed på. Slik med logo vil med garanti skabe glæde blandt både medarbejdere, samarbejdspartnere og potentielle kunder. Hos Green Image har vi, om muligt, gjort logoslik endnu bedre. Vi tilbyder nemlig udelukkende slik med logo, der er alle har et eller flere mindre miljøbelastende elementer.Skab nye relationer med logoslik


Slik med logo er en oplagt måde at skabe relationer til nye kunder og samarbejdspartnere, eller skabe glæde blandt dine medarbejdere på kontoret. Slik med tryk kan eksempelvis deles ud til konferencer eller messer, og på denne måde kan dit logo eller budskab nå ud til mange mennesker på kort tid. Dine medarbejdere vil med al sandsynlighed også sætte stor pris på at kunne snuppe et stykke slik med logo på arbejdspladsen i løbet af dagen. Slik med logo er en effektiv og let måde at værne om sine kunder og medarbejdere på, men kan samtidig også afspejle din virksomheds hensyntagen til miljøet. Vælg derfor mindre miljøbelastende slik med logo, og hjælp os med at passe på planeten, mens du værner om dine kunder og medarbejdere.


 


Mindre miljøbelastende slik med logo


Det er svært at gå galt i byen med logoslik. Dog kan valget af slik i sig selv være med til at afspejle din virksomhed, og dens bæredygtige budskab. Med slik med logo fra Green Image vil du ikke blot skabe glæde på kontoret, men også vise både nye og eksisterende kunder og samarbejdspartnere, at miljøet er vigtigt for dig og din virksomhed. Alle vores produkter indeholder nemlig et eller flere mere bæredygtige elementer. Eksempelvis er meget slik normalt vist pakket ind i plastik, der er meget svært at nedbryde naturligt, men blandt vore sortiment vil du finde alternativer til dette, som eksempelvis papirposer eller komposterbar folie. Herudover tilbyder vi vegansk slik, som eksempelvis bolcher og vingummier, der smager lige så lækkert som de almindelige, men ikke indeholder animalske ingredienser som gelatine, mælk, honning og bivoks. Du kan på denne vis skabe stor glæde blandt kunder og medarbejdere, og samtidig være med til at passe bedre på miljøet ved at vælge mindre miljøbelastende typer af logoslik fra Green Image.


 


Et stort udvalg af mere bæredygtigt logoslik hos Green Image


Hos Green Image finder du et stort udvalg af slik med logo af forskellig art. Vi har samlet mange forskellige typer af slik med logo, så det er let at finde noget, der falder i netop din smag. Slik kan være noget, der virkelig deler vandene for mange mennesker, og det kan derfor være en fordel, at vælge lidt forskellige varianter, når du skal indkøbe logoslik til din virksomhed. På denne vis kan du glæde kunder som ansatte med det de bedst kan lide, om dette så er et stykke lakrids eller lækre veganske vingummier. I vores store udvalg finder du blandt andet:  • Bolcher med logo

  • Chokolade med logo

  • Slikposer med logo

  • Karameller med logo

  • Pastilæsker med logo


Med vores store udvalg af logoslik er det let at finde noget for enhver smag, uanset om du og dine kunder er mest til søde karameller eller salte lakridser. Med mindre miljøbelastende alternativer til almindeligt slik, som veganske vingummier eller karameller i komposterbar folie, er du samtidig med til at værne om miljøet. Vælg den type af slik med logo, som passer bedst til dig og din virksomhed, og skab glæde blandt dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere alt imens du fortæller en mere bæredygtig historie.