Slik med logo er måske en af de lækreste måder, I kan reklamere for din virksomhed på. Slik med logo vil med garanti skabe glæde blandt både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Hos Green Image har vi, om muligt, gjort logoslik endnu bedre. Vi tilbyder nemlig udelukkende mindre miljøbelastende slik med logo, og hele vores sortiment er nøje udvalgt og skabt med omtanke.Skab nye relationer med logoslik


Slik med logo er en oplagt måde at skabe relationer til nye kunder og samarbejdspartnere, eller skabe glæde blandt jeres medarbejdere på kontoret. Slik med tryk kan eksempelvis deles ud til konferencer eller messer, og på denne måde kan jeres logo eller budskab nå ud til mange mennesker på kort tid. Jeres medarbejdere vil med al sandsynlighed også sætte stor pris på at kunne snuppe et stykke slik med logo på arbejdspladsen i løbet af dagen. Slik med logo er en effektiv og let måde at værne om sine kunder og medarbejdere på, men kan samtidig også afspejle jeres virksomheds hensyntagen til miljøet. Vælg derfor mindre miljøbelastende slik med logo, og hjælp os med at passe på planeten, mens I værner om dine kunder og medarbejdere.


 


Mindre miljøbelastende slik med logo


Det er svært at gå galt i byen med logoslik. Dog kan valget af slik i sig selv være med til at afspejle jeres virksomhed, og dens bæredygtige budskab. Med slik med logo fra Green Image vil I ikke blot skabe glæde på kontoret, men også vise både nye og eksisterende kunder og samarbejdspartnere, at miljøet er vigtigt for jer som virksomhed. Alle vores produkter indeholder nemlig et eller flere mere bæredygtige elementer. Eksempelvis er meget slik normalt vist pakket ind i plastik, der er meget svært at nedbryde naturligt, men blandt vore sortiment vil I finde alternativer til dette, som eksempelvis papirposer eller komposterbar folie. Herudover tilbyder vi vegansk slik, som eksempelvis bolcher og vingummier, der smager lige så lækkert som de almindelige, men ikke indeholder animalske ingredienser som gelatine, mælk, honning og bivoks. I kan på denne vis skabe stor glæde blandt kunder og medarbejdere, og samtidig være med til at passe bedre på miljøet ved at vælge mindre miljøbelastende logoslik fra Green Image.


 


Et stort udvalg af mere bæredygtigt logoslik hos Green Image


Hos Green Image finder I et stort udvalg af slik med logo af forskellig art. Vi har samlet mange forskellige typer af slik med logo, så det er let at finde noget, der falder i netop jeres smag. Slik kan være noget, der virkelig deler vandene for mange mennesker, og det kan derfor være en fordel, at vælge lidt forskellige varianter, når I skal indkøbe logoslik til jeres virksomhed. På denne vis kan I glæde kunder som medarbejdere med det de bedst kan lide, om dette så er et stykke lakrids eller lækre veganske vingummier. I vores store udvalg finder I blandt andet:Med vores store udvalg af logoslik er det let at finde noget for enhver smag, uanset om I og jeres kunder er mest til søde karameller eller salte lakridser. Med mindre miljøbelastende alternativer til almindeligt slik, som veganske vingummier eller karameller i komposterbar folie, er I samtidig med til at værne om miljøet. Vælg den type af slik med logo, som passer bedst til jeres virksomheds behov, og skab glæde blandt jeres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere alt imens I fortæller en mere bæredygtig historie.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende reklameartikler med logo.

GIVEAWAYS
Diverse
Keyhangers med logo
Solbriller
Håndklæder
FRØPOSER
DRIKKEVARER
Krus med tryk
Flasker
SLIK MED LOGO
Bolcher med logo
Chokolade med logo
Pastilæsker med logo
Lakrids med logo
Slikposer med logo
Små bøtter med logo
Karameller
KUGLEPENNE
Plastkuglepenne
Kuglepenne i bambus / kork / hvedestrå
PARAPLYER
Taskeparaplyer
Klassiske paraplyer
TASKER
Sportstasker
Trolley
Computertasker
Rygsække
Muleposer med tryk
Shoppingbags
Køletasker
Gymnastikposer
Diverse tasker
KONTOR
Blokke
Dokumentmapper
Musemåtter
Notesbøger
DIVERSE
T-shirts
Klassiske T-shirts
Funktionel T-shirts
Langærmet T-shirts
Singlet
Polo T-shirts
Langærmet Polo T-shirts
Sweatshirts
Sweatshirts uden hætte
Sweatshirts med hætte
Sweatshirts med lynlås
Sweatpants
Skjorter
Jakker
Veste
Løbetøj
Løbe t-shirts
Tights
Løbejakker
Cykeltøj
Hovedbeklædning
Caps
Huer
Halsdisser
Forklæder
Spiselige Gaver
Lakrids
Julekalender eget design
Firmagaver
Firmajulegaver
Søde lækkerier
Til hjemmet
Gavekurve
Outdoor & Fritid
Påskegaver
Craft
Craft løbetøj
Craft cykeltøj
Craft t-shirts
Craft polo t-shirts
Craft jakker
Elvang
Fusion
Fusion løbetøj
Fusion cykeltøj
Geyser
Haglöfs
Haglöfs Jakker
Haglöfs Tasker
Haglöfs Rygsække
Helly Hansen
Helly Hansen Jakker
Helly Hansen Bukser
Helly Hansen Regntøj
Hummel
ID
ID T-shirts
ID Polo t-shirts
ID Pro Wear
ID Sweatshirts
ID Jakker
ID Tasker
Kay Bojesen
KREAFUNK
Lakrids By Bülow
Neutral
Neutral Muleposer
Neutral T-shirts
Neutral Polo t-shirts
Neutral Sweatshirts
Neutral Hovedbeklædning
Neutral Forklæder
Retap
SV. Michelsen
SACKit
Tee Jays
Tee Jays T-shirts
Tee Jays Polo t-shirts
Tee Jays Sweatshirts
Tee Jays Jakker
Tee Jays Veste