Slik med logo er måske en af de lækreste måder, I kan reklamere for din virksomhed på. Slik med logo vil med garanti skabe glæde blandt både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Hos Green Image har vi, om muligt, gjort logoslik endnu bedre. Vi tilbyder nemlig udelukkende mindre miljøbelastende slik med logo, og hele vores sortiment er nøje udvalgt og skabt med omtanke.Skab nye relationer med logoslik


Slik med logo er en oplagt måde at skabe relationer til nye kunder og samarbejdspartnere, eller skabe glæde blandt jeres medarbejdere på kontoret. Slik med tryk kan eksempelvis deles ud til konferencer eller messer, og på denne måde kan jeres logo eller budskab nå ud til mange mennesker på kort tid. Jeres medarbejdere vil med al sandsynlighed også sætte stor pris på at kunne snuppe et stykke slik med logo på arbejdspladsen i løbet af dagen. Slik med logo er en effektiv og let måde at værne om sine kunder og medarbejdere på, men kan samtidig også afspejle jeres virksomheds hensyntagen til miljøet. Vælg derfor mindre miljøbelastende slik med logo, og hjælp os med at passe på planeten, mens I værner om dine kunder og medarbejdere.


 


Mindre miljøbelastende slik med logo


Det er svært at gå galt i byen med logoslik. Dog kan valget af slik i sig selv være med til at afspejle jeres virksomhed, og dens bæredygtige budskab. Med slik med logo fra Green Image vil I ikke blot skabe glæde på kontoret, men også vise både nye og eksisterende kunder og samarbejdspartnere, at miljøet er vigtigt for jer som virksomhed. Alle vores produkter indeholder nemlig et eller flere mere bæredygtige elementer. Eksempelvis er meget slik normalt vist pakket ind i plastik, der er meget svært at nedbryde naturligt, men blandt vore sortiment vil I finde alternativer til dette, som eksempelvis papirposer eller komposterbar folie. Herudover tilbyder vi vegansk slik, som eksempelvis bolcher og vingummier, der smager lige så lækkert som de almindelige, men ikke indeholder animalske ingredienser som gelatine, mælk, honning og bivoks. I kan på denne vis skabe stor glæde blandt kunder og medarbejdere, og samtidig være med til at passe bedre på miljøet ved at vælge mindre miljøbelastende logoslik fra Green Image.


 


Et stort udvalg af mindre miljøbelastende logoslik hos Green Image


Hos Green Image finder I et stort udvalg af slik med logo af forskellig art. Vi har samlet mange forskellige typer af slik med logo, så det er let at finde noget, der falder i netop jeres smag. Slik kan være noget, der virkelig deler vandene for mange mennesker, og det kan derfor være en fordel, at vælge lidt forskellige varianter, når I skal indkøbe logoslik til jeres virksomhed. På denne vis kan I glæde kunder som medarbejdere med det de bedst kan lide, om dette så er et stykke lakrids eller lækre veganske vingummier. I vores store udvalg finder I blandt andet:Med vores store udvalg af logoslik er det let at finde noget for enhver smag, uanset om I og jeres kunder er mest til søde karameller eller salte lakridser. Med mindre miljøbelastende alternativer til almindeligt slik, som veganske vingummier eller karameller i komposterbar folie, er I samtidig med til at værne om miljøet. Vælg den type af slik med logo, som passer bedst til jeres virksomheds behov, og skab glæde blandt jeres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere alt imens I fortæller en mere bæredygtig historie.


Fandt I hvad I søgte? Husk også at udforske vores udvalg af logoslik fra kendre brands, hvor I blandt andet vil finde:


Søde sager fra Lakrids By Bülow


Logoslik fra SV. Michelsen


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende reklameartikler med logo.