Her finder I vores store udvalg af forskellige tasker med logo. Alle tasker med logo i vores sortiment er har et eller flere mindre miljøbelastende elementer, så I med god samvittighed kan skabe opmærksomhed om jeres virksomhed. Gå på opdagelse i vores store sortiment af mindre miljøbelastende tasker med logo, og find den type, der passer bedst til jeres virksomheds behov. Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Tasker med logo fra Green Image | Et mere ansvarligt valg


Ved at vælge tasker med logo fra Green Image kan I styrke jeres virksomheds grønne profil. Alle vores tasker med logo er nemlig lavet af mindre miljøbelastende materialer, så I let kan reklamere for jeres virksomhed på en mere ansvarlig måde.


 


Lad tasker med tryk afspejle jeres virksomheds grønne profil


Tasker med logo er en oplagt måde at skabe opmærksomhed om jeres virksomhed på. Tasker med logo kan deles ud til medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, og hver gang de benyttes, kan endnu flere blive bekendte med jeres virksomhed eller dit budskab. I kan hermed også selv være med til at præge jeres omgivelser ved eksempelvis at tage jeres mulepose med tryk med ud og handle, eller en computertaske med eget logo med til det næste forretningsmøde. Tasker med logo er således et fantastisk valg, når man vil skabe opmærksomhed om sit brand på, men måden de er produceret på, og de materialer de er skabt af, kan ligeledes være med til at fortælle en historie.


 


Mindre miljøbelastende tasker med logo


Hos Green Image forsøger vi at gøre reklamering for virksomheder eller enkeltpersoner mere bæredygtigt, og alle vores produkter indeholder derfor et eller flere mindre miljøbelastende elementer. Vores tasker med logo er ingen undtagelse, og er blandt andet skabt af materialer som eksempelvis genanvendt bomuld, rPET eller lever op til specifikke krav ved at være produceret med Fairtrade bomuld. Ved at vælge tasker med logo af genanvendte materialer som bomuld og rPET, spares naturens ressourcer samtidig med, at man forhindrer at allerede produceret bomuld og plast ender på en losseplads. Disse ressourcer benyttes i stedet til at skabe nye produkter, der kan anvendes igen og igen, og på denne vis få nyt liv. Vælg tasker med logo, der er produceret med omtanke, og skab opmærksomhed på jeres virksomhed samtidig med, at I skaber en mere bæredygtig fortælling herom.


 


Et stort udvalg af tasker med logo hos Green Image


Hos Green Image har vi sammensat et stort udvalg af mange forskellige typer af tasker med logo, så I har de bedste muligheder for at finde den rette model til jeres virksomhed. Blandt vores store udvalg finder I eksempelvis: 


Om I vil forkæle jeres medarbejdere med computertasker med logo eller uddele muleposer med tryk på jeres næste messe, har vi helt sikkert den rette form for taske med tryk til jeres behov. Find de perfekte tasker med logo for jeres virksomhed lige her hos Green Image, og hjælp os samtidig med at værne om miljøet.


 

Vælg tasker med tryk, der passer til jeres budskab

Med vores store udvalg er der mange muligheder, når det kommer til at vælge de rette tasker med logo til jeres virksomhed. Mange af vores tasker med logo findes i flere forskellige farver inden for hver model. I kan derfor først finde den rette type af taske - om I søger køletasker, computertasker eller muleposer med logo, og derefter vælge den farve, der bedst passer til jeres virksomheds unikke logo eller budskab. I kan se mere om farvemulighederne på de enkelte tasker med logo ved at klikke ind på dem. Gå på opdagelse i vores store udvalg af tasker med logo, og den rette stil og farve for jer og jeres virksomhed lige her hos Green Image.


Fandt I hvad I søgte? Huske også at udforske vores udvalg af tasker fra forskellige kendte brands, hvor I blandt andet vil finde:


Haglöfs tasker med logo


Hummel tasker med tryk


ID tasker med logo


Kintobe taske med logo


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende reklameartikler med logo.