Her finder I vores store udvalg af forskellige tasker med logo. Alle tasker med logo i vores sortiment er har et eller flere mindre miljøbelastende elementer, så I med god samvittighed kan skabe opmærksomhed om jeres virksomhed. Gå på opdagelse i vores store sortiment af mindre miljøbelastende tasker med logo, og find den type, der passer bedst til jeres virksomheds behov. Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Tasker med logo fra Green Image | Et mere ansvarligt valg


Ved at vælge tasker med logo fra Green Image kan I styrke jeres virksomheds grønne profil. Alle vores tasker med logo er nemlig lavet af mindre miljøbelastende materialer, så I let kan reklamere for jeres virksomhed på en mere ansvarlig måde.


 


Lad tasker med tryk afspejle jeres virksomheds grønne profil


Tasker med logo er en oplagt måde at skabe opmærksomhed om jeres virksomhed på. Tasker med logo kan deles ud til medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, og hver gang de benyttes, kan endnu flere blive bekendte med jeres virksomhed eller dit budskab. I kan hermed også selv være med til at præge jeres omgivelser ved eksempelvis at tage jeres mulepose med tryk med ud og handle, eller en computertaske med eget logo med til det næste forretningsmøde. Tasker med logo er således et fantastisk valg, når man vil skabe opmærksomhed om sit brand på, men måden de er produceret på, og de materialer de er skabt af, kan ligeledes være med til at fortælle en historie.


 


Mere bæredygtige tasker med logo


Hos Green Image forsøger vi at gøre reklamering for virksomheder eller enkeltpersoner mere bæredygtigt, og alle vores produkter indeholder derfor et eller flere mindre miljøbelastende elementer. Vores tasker med logo er ingen undtagelse, og er blandt andet skabt af materialer som eksempelvis genanvendt bomuld, rPET eller lever op til specifikke krav ved at være produceret med Fairtrade bomuld. Ved at vælge tasker med logo af genanvendte materialer som bomuld og rPET, spares naturens ressourcer samtidig med, at man forhindrer at allerede produceret bomuld og plast ender på en losseplads. Disse ressourcer benyttes i stedet til at skabe nye produkter, der kan anvendes igen og igen, og på denne vis få nyt liv. Vælg tasker med logo, der er produceret med omtanke, og skab opmærksomhed på jeres virksomhed samtidig med, at I skaber en mere bæredygtig fortælling herom.


 


Et stort udvalg af tasker med logo hos Green Image


Hos Green Image har vi sammensat et stort udvalg af mange forskellige typer af tasker med logo, så I har de bedste muligheder for at finde den rette model til jeres virksomhed. Blandt vores store udvalg finder I eksempelvis: 


Om I vil forkæle jeres medarbejdere med computertasker med logo eller uddele muleposer med tryk på jeres næste messe, har vi helt sikkert den rette form for taske med tryk til jeres behov. Find de perfekte tasker med logo for jeres virksomhed lige her hos Green Image, og hjælp os samtidig med at værne om miljøet.


 

Vælg tasker med tryk, der passer til jeres budskab

Med vores store udvalg er der mange muligheder, når det kommer til at vælge de rette tasker med logo til jeres virksomhed. Mange af vores tasker med logo findes i flere forskellige farver inden for hver model. I kan derfor først finde den rette type af taske - om I søger køletasker, computertasker eller muleposer med logo, og derefter vælge den farve, der bedst passer til jeres virksomheds unikke logo eller budskab. I kan se mere om farvemulighederne på de enkelte tasker med logo ved at klikke ind på dem. Gå på opdagelse i vores store udvalg af tasker med logo, og den rette stil og farve for jer og jeres virksomhed lige her hos Green Image.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende reklameartikler med logo.

GIVEAWAYS
Diverse
Keyhangers med logo
Solbriller
Håndklæder
FRØPOSER
DRIKKEVARER
Krus med tryk
Flasker
SLIK MED LOGO
Bolcher med logo
Chokolade med logo
Pastilæsker med logo
Lakrids med logo
Slikposer med logo
Små bøtter med logo
Karameller
KUGLEPENNE
Plastkuglepenne
Kuglepenne i bambus / kork / hvedestrå
PARAPLYER
Taskeparaplyer
Klassiske paraplyer
TASKER
Sportstasker
Trolley
Computertasker
Rygsække
Muleposer med tryk
Shoppingbags
Køletasker
Gymnastikposer
Diverse tasker
KONTOR
Blokke
Dokumentmapper
Musemåtter
Notesbøger
DIVERSE
T-shirts
Klassiske T-shirts
Funktionel T-shirts
Langærmet T-shirts
Singlet
Polo T-shirts
Langærmet Polo T-shirts
Sweatshirts
Sweatshirts uden hætte
Sweatshirts med hætte
Sweatshirts med lynlås
Sweatpants
Skjorter
Jakker
Veste
Løbetøj
Løbe t-shirts
Tights
Løbejakker
Cykeltøj
Hovedbeklædning
Caps
Huer
Halsdisser
Forklæder
Spiselige Gaver
Lakrids
Julekalender eget design
Firmagaver
Firmajulegaver
Søde lækkerier
Til hjemmet
Gavekurve
Outdoor & Fritid
Påskegaver
Craft
Craft løbetøj
Craft cykeltøj
Craft t-shirts
Craft polo t-shirts
Craft jakker
Elvang
Fusion
Fusion løbetøj
Fusion cykeltøj
Geyser
Haglöfs
Haglöfs Jakker
Haglöfs Tasker
Haglöfs Rygsække
Helly Hansen
Helly Hansen Jakker
Helly Hansen Bukser
Helly Hansen Regntøj
Hummel
ID
ID T-shirts
ID Polo t-shirts
ID Pro Wear
ID Sweatshirts
ID Jakker
ID Tasker
Kay Bojesen
KREAFUNK
Lakrids By Bülow
Neutral
Neutral Muleposer
Neutral T-shirts
Neutral Polo t-shirts
Neutral Sweatshirts
Neutral Hovedbeklædning
Neutral Forklæder
Retap
SV. Michelsen
SACKit
Tee Jays
Tee Jays T-shirts
Tee Jays Polo t-shirts
Tee Jays Sweatshirts
Tee Jays Jakker
Tee Jays Veste