Her finder du vores store udvalg af drikkevarer som krus med tryk, flasker med logo eller mindre miljøbelastende To Go-kopper. Skift engangskoppen i plastik ud med en af vores mere miljøvenlige krus, der kan bruges igen og igen. På denne måde kan vi sammen mindske unødigt spild af ressourcer. Gør din nye kop, krus eller flaske mere personlig ved at få trykt din egen idé på den, og nyd din næste kaffe med god samvittighed fra en kop med dit eget design.Et stort udvalg af drikkeartikler med logo hos Green Image


Vi har samlet et stort udvalg af drikkeflasker, kopper og krus for at gøre det let at finde den artikel, der passer til lige præcis til dine behov. Hos Green Image finder du blandt andet mindre miljøbelastende drikkeartikler som:


Krus med tryk


Termoflaske med logo


Termokrus med logo


Drikkeflasker med logo


To Go-kopper


Kaffekrus med logo


Hele vores udvalg er mindre miljøbelastende alternativer til engangskopper i plast eller pap, og skåner på denne vis miljøet. Med drikkeflasker eller krus med tryk, kan du tage din næste kop kaffe eller kølige vand med på farten, og samtidig reklamere for din virksomhed. Drikkeartikler med logo er en diskret og simpel måde at skabe opmærksomhed om dit brand eller dit firma, og er lette at have med sig både på kontoret og på farten. Mange af vores flasker og krus med tryk findes i flere farver, som du kan se nærmere på, ved at klikke ind på det ønskede produkt. Du kan designe din egen drikkeartikel ved at vælge den ønskede type, finde den rette farve til denne herefter og endelig få trykt dit unikke logo eller budskab på. Gå på opdagelse i vores webshop, og find den type drikkeartikel, der passer bedst til netop dig og din virksomhed.


 


Drikkeartikler der kan bruges igen og igen


Skift de mange engangskopper og flasker ud med et mindre miljøbelastende alternativ, som kan benyttes igen og igen. Hos Green Image finder du udelukkende drikkeartikler, der er skabt til at være en fast del af din hverdag uanset om du skal have din morgenkaffe med i en To Go-kop, eller vil holde din vand kold i løbet af dagen i en termoflaske med logo. Hos Green Image ønsker vi at gøre en lille forskel i det store billede, og har derfor sammensat et stort udvalg af mindre miljøbelastende drikkeartikler. Ved at benytte drikkevarer, der kan genanvendes, sparer man planeten for unødvendigt spild af ressourcer, der ellers ville være benyttet på hele tiden at producere nye engangskopper og flasker, der på sørgelig vis ender i skraldespanden direkte efter brug. Skift derfor de mange engangskopper ud med et mere holdbart alternativ, og nyd din kaffe med god samvittighed fra en kop, der oven i købet har dit helt eget design trykt på.


 


Genanvendelige drikkeartikler gør det slut med engangs pap- og plast


Blandt vores udvalg af drikkeartikler finder du varer skabt af materialer, der kan benyttes igen og igen, og hermed stopper behovet for engangspap- og plast. Materialer som glas og rustfrit stål, kan eksempelvis let rengøres og benyttes et utal af gange, og er derfor anvendt i mange af vores produkter. Herudover er nogle af vores kopper, krus og flasker delvist produceret af materialer som bambus og kork, der ligeledes skåner miljøet. Du kan finde meget mere information om de enkelte produkters bæredygtige elementer under deres produktbeskrivelser, og på denne vis vælge den rette. Udskift dine engangskopper og flasker med vores et af vores mindre miljøbelastende alternativer her hos Green Image, og hjælp os med at passe på miljøet.