Her finder I vores store udvalg af drikkeartikler som eksempelvis krus med tryk, flasker med logo eller mindre miljøbelastende To Go-kopper. Skift engangskoppen i plastik ud med en af vores mere miljøvenlige krus, der kan bruges igen og igen. På denne måde kan vi sammen mindske unødigt spild af ressourcer. Gør jeres nye kopper, krus eller flasker mere personlig ved at få trykt jeres eget logo på, og nyd jeres næste kaffe med god samvittighed fra en kop med eget design.Et stort udvalg af drikkeartikler med logo hos Green Image


Vi har samlet et stort udvalg af drikkeflasker, kopper og krus for at gøre det let at finde den artikel, der passer til lige præcis til jeres behov. Hos Green Image finder I blandt andet mindre miljøbelastende drikkeartikler som:


Krus med tryk


• Termoflaske med logo


• Termokrus med logo


Drikkeflasker med logo


• To Go-kopper


• Kaffekrus med logo


Hele vores udvalg er mindre miljøbelastende alternativer til engangskopper i plast eller pap, og skåner på denne vis miljøet. Med drikkeflasker eller krus med tryk, kan I tage jeres næste kop kaffe eller kølige vand med på farten, og samtidig reklamere for jeres virksomhed. Drikkeartikler med logo er en diskret og simpel måde at skabe opmærksomhed om jeres virksomhed, og er lette at have med sig både på kontoret og på farten. Mange af vores flasker og krus med tryk findes i flere farver, som I kan se nærmere på, ved at klikke ind på det ønskede produkt. I kan designe jeres egen drikkeartikel ved at vælge den ønskede type, finde den rette farve til denne herefter og endelig få trykt jeres unikke logo eller budskab på. Gå på opdagelse i vores webshop, og find den type drikkeartikel, der passer bedst til netop jer og jeres virksomhed.


 


Drikkeartikler der kan bruges igen og igen | Krus med tryk


Skift de mange engangskopper og flasker ud med et mindre miljøbelastende alternativ, som kan benyttes igen og igen. Hos Green Image finder I udelukkende drikkeartikler, der er skabt til at være en fast del af jeres hverdag uanset om I skal have jeres morgenkaffe med i en To Go-kop, eller vil holde jeres vand koldt i løbet af dagen i en termoflaske med logo. Hos Green Image ønsker vi at gøre en lille forskel i det store billede, og har derfor sammensat et stort udvalg af mindre miljøbelastende drikkeartikler. Ved at benytte eksempelvis krus med tryk, der kan genanvendes, sparer man planeten for unødvendigt spild af ressourcer, der ellers ville være benyttet på hele tiden at producere nye engangskopper og flasker, der på sørgelig vis ender i skraldespanden direkte efter brug. Skift derfor de mange engangskopper ud med et mere holdbart alternativ, og nyd jeres kaffe med god samvittighed fra en kop, der oven i købet har jeres helt eget design trykt på.


 


Genanvendelige drikkeartikler gør det slut med engangs pap- og plast


Blandt vores udvalg af drikkeartikler finder I varer skabt af materialer, der kan benyttes igen og igen, og hermed stopper behovet for engangspap- og plast. Materialer som glas og rustfrit stål, kan eksempelvis let rengøres og benyttes et utal af gange, og er derfor anvendt i mange af vores produkter. Herudover er nogle af vores kopper, krus og flasker delvist produceret af materialer som bambus og kork, der ligeledes skåner miljøet. I kan finde meget mere information om de enkelte produkters bæredygtige elementer under deres produktbeskrivelser, og på denne vis vælge den rette. Udskift jeres engangskopper og flasker med vores et af vores mindre miljøbelastende alternativer her hos Green Image, og hjælp os med at passe på miljøet.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende reklameartikler med logo.

GIVEAWAYS
Diverse
Keyhangers med logo
Solbriller
Håndklæder
FRØPOSER
DRIKKEVARER
Krus med tryk
Flasker
SLIK MED LOGO
Bolcher med logo
Chokolade med logo
Pastilæsker med logo
Lakrids med logo
Slikposer med logo
Små bøtter med logo
Karameller
KUGLEPENNE
Plastkuglepenne
Kuglepenne i bambus / kork / hvedestrå
PARAPLYER
Taskeparaplyer
Klassiske paraplyer
TASKER
Sportstasker
Trolley
Computertasker
Rygsække
Muleposer med tryk
Shoppingbags
Køletasker
Gymnastikposer
Diverse tasker
KONTOR
Blokke
Dokumentmapper
Musemåtter
Notesbøger
DIVERSE
T-shirts
Klassiske T-shirts
Funktionel T-shirts
Langærmet T-shirts
Singlet
Polo T-shirts
Langærmet Polo T-shirts
Sweatshirts
Sweatshirts uden hætte
Sweatshirts med hætte
Sweatshirts med lynlås
Sweatpants
Skjorter
Jakker
Veste
Løbetøj
Løbe t-shirts
Tights
Løbejakker
Cykeltøj
Hovedbeklædning
Caps
Huer
Halsdisser
Forklæder
Spiselige Gaver
Lakrids
Julekalender eget design
Firmagaver
Firmajulegaver
Søde lækkerier
Til hjemmet
Gavekurve
Outdoor & Fritid
Påskegaver
Craft
Craft løbetøj
Craft cykeltøj
Craft t-shirts
Craft polo t-shirts
Craft jakker
Elvang
Fusion
Fusion løbetøj
Fusion cykeltøj
Geyser
Haglöfs
Haglöfs Jakker
Haglöfs Tasker
Haglöfs Rygsække
Helly Hansen
Helly Hansen Jakker
Helly Hansen Bukser
Helly Hansen Regntøj
Hummel
ID
ID T-shirts
ID Polo t-shirts
ID Pro Wear
ID Sweatshirts
ID Jakker
ID Tasker
Kay Bojesen
KREAFUNK
Lakrids By Bülow
Neutral
Neutral Muleposer
Neutral T-shirts
Neutral Polo t-shirts
Neutral Sweatshirts
Neutral Hovedbeklædning
Neutral Forklæder
Retap
SV. Michelsen
SACKit
Tee Jays
Tee Jays T-shirts
Tee Jays Polo t-shirts
Tee Jays Sweatshirts
Tee Jays Jakker
Tee Jays Veste