Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende taskeparaplyer med logo. Taskeparaplyer er mindre paraplyer, der kan klappes sammen, og derfor er lette at have med på farten, så I altid har dem ved hånden, hvis vejret skulle skifte.Sæt præg på bybilledet med jeres virksomheds logo 


Taskeparaplyer med logo er en fantastisk måde at skabe opmærksomhed omkring virksomheder eller budskaber på. Når jeres kunder eller medarbejdere benytter deres taskeparaplyer ude i bybilledet, vil jeres virksomheds logo komme med dem, og blive en del af bybilledet! På denne vis vil mange andre også kunne se jeres logo, og blive bekendte med jeres virksomhed. Taskeparaplyer med logo er på denne vis en oplagt og let måde at reklamere for jeres virksomhed på, og vil med sikkerhed blive værdsat af kunder og medarbejdere, når de modtager dem.


 


Mindre miljøbelastende taskeparaplyer med logo hos Green Image


Hele vores udvalg af taskeparaplyer med tryk er mindre miljøbelastende alternativer til almindelige paraplyer. Derfor vil I blandt andet finde taskeparaplyer af rPET-materiale, hvilket er en type genanvendt plast. På denne måde anvendes plast, der kunne være endt på en losseplads til i stedet at skabe nye produkter, der kan anvendes igen og igen. Når I vælger en taskeparaply, der er skabt af mindre miljøbelastende materialer, kan dette ligeledes afspejle jeres virksomheds eget mere bæredygtige budskab. Ved at uddele taskeparaplyer til jeres samarbejdspartnere, kunder eller medarbejdere, giver I dem en reklameartikel, som de med al sandsynlighed vil få brugt, og gør dem samtidig til en del af jeres virksomheds mere bæredygtige historie.


 


Et stort udvalg af taskeparaplyer med logo


Hos Green Image har vi samlet et stort udvalg af taskeparaplyer, så I let kan finde lige præcis den type, der passer bedst til jeres virksomheds behov. Mange af vores taskeparaplyer med logo kommer derudover i flere forskellige farver inden for hver type, som I kan se nærmere på ved at klikke på de enkelte produkter. I har hermed mulighed for at vælge den farve, der passer allerbedst til jeres virksomheds logo eller budskab. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find den rette farve og model til jeres nye taskeparaplyer med logo.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende paraplyer med logo.