Her finder du vores udvalg af mindre miljøbelastende taskeparaplyer med logo. Taskeparaplyer er mindre paraplyer, der kan klappes sammen og er derfor lette at have med på farten, og hive frem hvis vejret pludselig vender.Taskeparaplyer er en diskret måde at præge bybilledet med dit logo


Taskeparaplyer med logo er en fantastisk måde at skabe opmærksomhed omkring virksomheder eller budskaber på. Når dine kunder eller medarbejdere hiver taskeparaplyer med dit logo på frem, og slår dem ud vil dit budskab eller logo pryde bybilledet. På denne vis vil mange andre også kunne se dit logo, og blive opmærksomme på din virksomhed. Taskeparaplyer med logo er på denne vis en oplagt og let måde at reklamere for din virksomhed på, og vil med sikkerhed blive værdsat af kunder og medarbejdere, når de modtager dem.


 


Mindre miljøbelastende taskeparaplyer med logo hos Green Image


Hele vores udvalg af taskeparaplyer er mindre miljøbelastende alternativer til almindelige paraplyer. Heriblandt finder du taskeparaplyer af rPET-materiale, hvilket er en type genanvendt plast. På denne måde anvendes plast, der kunne være endt på en losseplads til i stedet at skabe nye produkter, der kan anvendes igen og igen. Når du vælger en taskeparaply, der er skabt af mindre miljøbelastende materialer, kan dette ligeledes afspejle din virksomheds eget mere bæredygtige budskab. Ved at uddele taskeparaplyer til dine samarbejdspartnere, kunder eller medarbejdere, giver du dem en reklameartikel de med al sandsynlighed vil få brugt, og gør dem samtidig til en del af din virksomheds bæredygtige historie.


 


Et stort udvalg af taskeparaplyer med logo


Hos Green Image har vi samlet et stort udvalg af taskeparaplyer, så du let kan finde lige præcis den type, der falder bedst i din smag. Mange af vores taskeparaplyer med logo kommer derudover i flere forskellige farver inden for hver type, som du kan se nærmere på ved at klikke på de enkelte produkter. Du har hermed mulighed for at vælge den farve, der passer allerbedst til dit firmas logo eller budskab. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find den rette farve og model til dine taskeparaplyer med logo.