Her finder I vores udvalg af forklæder med logo fra mærket Neutral. Et Neutral forklæde med tryk er den perfekte mulighed for at forkæle kunder som medarbejdere med praktisk og stilrent firmatøj med logo. Et forklæde med tryk fra Neutral vil ikke blot være en fantastisk gave, men kan også være en del af jeres virksomheds grønne profil. Neutral forklæder med logo er produceret med omtanke, og kan eksempelvis være skabt af 100% økologisk Fairtrade bomuld.Neutral forklæde med tryk | Mindre miljøbelastende firmatøj


Et Neutral forklæde med tryk er produceret med stor respekt for planeten, og de mennesker der er en del af produktionsprocessen. Certificeringer som SA8000, Fairtrade, GOTS og EU Ecolabel er jeres garanti for netop dette. Styrk jeres virksomheds grønne profil med Neutral forklæder med tryk, og forkæl jeres kunder og medarbejdere med mindre miljøbelastende firmatøj med logo i bedste kvalitet.


 


Neutral forklæde med logo fra Green Image


Et Neutral forklæde med tryk er en anderledes og smart måde at brande jeres virksomhed på. Neutral forklæder med logo kan sætte gang i køkkenerne hos kunder såvel som medarbejdere, og inspirere til nye kulinariske oplevelser. Kombiner glæden ved madlavning med jeres virksomheds logo, og styrk jeres brand på mere ansvarlig vis med Neutral forklæder med tryk.


 


Fandt I, hvad I søgte? Se også hele vores udvalg af mindre miljøbelastende forklæder med tryk.


 


Her finder I hele vores udvalg af Neutral firmatøj med logo.