Her finder I hele vores udvalg af forskellige frøposer med tryk. Frøposer med logo er en fantastisk måde at gøre indtryk på vælgere, medlemmer eller kunder på! Vores frøposer med tryk findes i mange forskellige varianter, og er en sød og mere ansvarlig måde at øge opmærksomhed på.Et grønt budskab | Frøposer med tryk


Frøposer med tryk er en sød og effektiv måde at skabe opmærksomhed om jeres brand på. Deres kompakte størrelse gør dem ideelle at dele ud som eksempelvis en del af en kampagne til jeres vælgere eller på messer og konferencer. Frøposer med tryk er desuden fantastiske til at styrke jeres grønne profil, og hjælper ikke blot modtagerne med at huske jer, men bidrager også til at styrke biodiversiteten og naturen, når de plantes. Vælg frøposer med tryk som jeres næste giveaway, og videregiv et grønt budskab til jeres vælgere, kunder eller medlemmer.


 


Frøposer med tryk i mange varianter hos Green Image


Hos Green Image har i sammensat et stort udvalg af forskellige frøposer med logo, så der er noget for enhver smag. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den type frøpose med tryk, der vil falde i bedst smag hos jeres kunder, medlemmer eller vælgere!


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende giveaways med logo.