Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende solbriller med tryk. Send et mere bæredygtigt budskab til kunder såvel som medarbejdere gennem mindre miljøbelastende giveaways som solbriller med logo, og styrk samtidig jeres virksomheds brand!Mindre miljøbelastende solbriller med tryk


Gør jeres kunder klar til sommeren ved at benytte solbriller med eget tryk som jeres næste giveaway! Giv en gave som jeres kunder kan bruge igen og igen, og som samtidig skaber opmærksomhed om jeres virksomhed. Send et mere bæredygtigt budskab ved eksempelvis at dele solbriller med logo fra Green Image ud til jeres næste messe eller konference, og styrk jeres brand på en mere ansvarlig måde.


 


Solbriller med logo fra Green Image | Et grønnere valg


Hos Green Image finder I forskellige styles af solbriller, der kommer i flere farver. Gør solbrillerne mere personlige ved at få trykt jeres idé på dem, og giv jeres kunder en gave, som de vil værdsætte at bruge. I vores sortiment vil I eksempelvis finde bambus solbriller, der giver et stilrent look og samtidig er et mindre miljøbelastende materiale. Find jeres næste giveaway her hos Green Image, og vær med til at passe bedre på miljøet.


 


Her finder I hele vores sortiment af mindre miljøbelastende giveaways med logo.