Her har vi samlet hele vores udvalg af mindre miljøbelastende kuglepenne med logo, der er skabt af alternative materialer som eksempelvis bambus, kork og hvedestrå. Gør indtryk på kunder som medarbejdere med kuglepenne med tryk fra Green Image, og styrk samtidig jeres virksomheds grønne profil.Kuglepenne med logo fra Green Image | Et ansvarligt valg


De fleste kuglepenne er skabt af helt almindelig plastik, hvilket ikke kan siges at være en bæredygtig løsning. Hos Green Image har vi derfor samlet et stort udvalg af kuglepenne med logo, der er skabt af mere naturlige materialer som bambus, kork og hvedestrå. Med kuglepenne i bambus, kort eller hvedestrå kan I gøre indtryk på kunder og medarbejdere, og samtidig styrke jeres virksomheds grønne profil.


 


Gør indtryk med mindre miljøbelastende kuglepenne med tryk


Kuglepenne med logo er en let og effektiv måde at øge opmærksomheden på jeres virksomhed, og kan med fordel deles ud på eksempelvis messer eller til konference. På denne måde kan I let give et godt førstehåndsindtryk, og minde potentielle kunder og samarbejdspartnere om jeres virksomhed.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende kuglepenne med tryk.