Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende plastkuglepenne med tryk. Vores udvalg af kuglepenne med logo er i denne kategori eksempelvis skabt af genbrugsplast, og derfor med til at minimere ressourcespild.Effektiv reklame | Kuglepenne med tryk


Kuglepenne med logo er måske en af de mest benyttede måder at reklamere for virksomheder på, og med god grund. De er lette at dele ud, og man vil som oftest altid kunne bruge en ekstra kuglepen med logo på kontoret. Imponer kunder som medarbejdere med kuglepenne med logo i topkvalitet fra Green Image, og styrk samtidig jeres virksomheds grønne profil!


 


Kuglepenne med logo i genbrugsplast


Ofte er kuglepenne med logo lavet i ganske almindelig plastik, men dette er naturligvis ikke en bæredygtig løsning, da der konstant skal bruges ny plastik til produktionen. Derfor er vores udvalg af plastkuglepenne blandt andet skabt af genanvendt plast, der ellers ville være gået til spilde. På denne måde spares mange nye ressourcer for at skulle benyttes, og allerede eksisterende plast kan få et nyt formål. Find dine næste kuglepenne med logo hos Green Image, og hjælp os med at gøre en lille forskel i det store billede.


 


Her finder I hele vores sortiment af mindre miljøbelastende kuglepenne med tryk.