Her finder I vores store udvalg af reklameartikler, der skåner miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores udvalg af reklameartikler med logo er alle produceret med omtanke, og er mere bæredygtige alternativer til jeres virksomhed. Hos Green Image får I hurtig levering, og altid korrektur til godkendelse på jeres varer.Styrk jeres grønne profil | Reklameartikler med logo fra Green Image


Reklameartikler er en fantastisk måde at skabe opmærksomhed omkring et brand, firma eller budskaber på. Valget af materialer, der er brugt til at skabe jeres virksomheds reklameartikler, kan ligeledes fortælle en historie. Vi ønsker at gøre det let for vores kunder at træffe mere bæredygtige valg, og har derfor samlet et hav af reklameartikler med logo, der alle er produceret med omtanke for miljøet. Hos Green Image finder I et stort udvalg af mindre miljøbelastende reklameartikler med tryk, der gør det let at sprede jeres virksomheds budskab, og samtidig fortæller en mere bæredygtig historie. Find mere bæredygtige alternativer til messer eller arbejdspladsen her, og vær med til at passe bedre på miljøet.


 


Stort udvalg af mindre miljøbelastende reklameartikler hos Green Image


Hos Green Image har vi et stort udvalg af reklameartikler med logo, og I vil derfor støde på spændende produkter som:  • • Keyhangers med logo

  • • Krus med tryk

  • • Slik med logo

  • • Muleposer med tryk

  • • Kuglepenne med logo

  • • Håndklæder med logo

  • • Paraply med logo

  • • Solbriller med tryk


Vores store udvalg af mindre miljøbelastende reklameartikler med logo, gør det let at finde hvad der passer til netop jeres virksomhed. Ovenstående er blot en lille del af vores sortiment, og I finder mange flere muligheder her i vores webshop.


 


Reklameartikler med tryk i mindre miljøbelastende materialer


Hele vores udvalg af reklameartikler med logo er produceret med et eller flere mere bæredygtige elementer. Heriblandt finder I mindre miljøbelastende reklameartikler, som net og tasker produceret af genanvendt bomuld, vegansk slik med komposterbar emballage og kuglepenne i bambus. Vores reklameartikler med logo er skabt med henblik på at blive anvendt igen og igen, og af denne grund vil I ikke finde varer som engangskopper- og flasker, men derimod produkter af eksempelvis rustfrit stål, som kan benyttes igen og igen. På denne måde sikrer vi, at disse reklameartikler ikke ender i skraldespanden efter første brug. Et hensyn man kan tage, er således de materialer reklameartiklerne er produceret af, og hos Green Image har vi derudover flere produkter med forskellige certificeringer. Certificeringer kan give et transparent overblik over hvordan de enkelte produkter produceres, forholdene herunder, materialer samt vilkår for de ansatte. Gennem disse kan man således få indblik i produktionen bag de valgte reklameartikler, heriblandt OEKO-TEX, Fairtrade og FSC. Find mere information om det enkelte produkters bæredygtighed og certificeringer i deres produktbeskrivelser.


 


Reklameartikler med logo gør indtryk!


Hos Green Image har vi mange års erfaring med reklameartikler med logo, og ved hvilke løsninger, der egner sig bedst til de enkelte produkter. Heriblandt er der mulighed for at få trykt eget design, oplysninger, logo eller et budskab på den valgte reklameartikel. Disse muligheder gør reklameartikler mere personlige, og kan herudover afspejle det ønskede udtryk. I finder alle mulighederne for tryk af logo beskrevet på det enkelte produkt, da dette kan variere alt efter materiale, størrelse og form.


 

Leveringstid

Den forventede leveringstid for reklameartikler kan variere fra produkt til produkt, og hvorvidt der skal logo på denne. Herudover kan der være forskel på leveringstiden alt efter hvilke type af logo der vælges, da vi tilbyder flere former for logoer som direkte tryk, broderi og transfertryk. Information om leveringstid findes derfor ved at klikke ind på det enkelte produkt, og læse beskrivelsen af leveringstiden herunder.

GIVEAWAYS
Diverse
Keyhangers med logo
Solbriller
Håndklæder
FRØPOSER
DRIKKEVARER
Krus med tryk
Flasker
SLIK MED LOGO
Bolcher med logo
Chokolade med logo
Pastilæsker med logo
Lakrids med logo
Slikposer med logo
Små bøtter med logo
Karameller
KUGLEPENNE
Plastkuglepenne
Kuglepenne i bambus / kork / hvedestrå
PARAPLYER
Taskeparaplyer
Klassiske paraplyer
TASKER
Sportstasker
Trolley
Computertasker
Rygsække
Muleposer med tryk
Shoppingbags
Køletasker
Gymnastikposer
Diverse tasker
KONTOR
Blokke
Dokumentmapper
Musemåtter
Notesbøger
DIVERSE
T-shirts
Klassiske T-shirts
Funktionel T-shirts
Langærmet T-shirts
Singlet
Polo T-shirts
Langærmet Polo T-shirts
Sweatshirts
Sweatshirts uden hætte
Sweatshirts med hætte
Sweatshirts med lynlås
Sweatpants
Skjorter
Jakker
Veste
Løbetøj
Løbe t-shirts
Tights
Løbejakker
Cykeltøj
Hovedbeklædning
Caps
Huer
Halsdisser
Forklæder
Spiselige Gaver
Lakrids
Julekalender eget design
Firmagaver
Firmajulegaver
Søde lækkerier
Til hjemmet
Gavekurve
Outdoor & Fritid
Påskegaver
Craft
Craft løbetøj
Craft cykeltøj
Craft t-shirts
Craft polo t-shirts
Craft jakker
Elvang
Fusion
Fusion løbetøj
Fusion cykeltøj
Geyser
Haglöfs
Haglöfs Jakker
Haglöfs Tasker
Haglöfs Rygsække
Helly Hansen
Helly Hansen Jakker
Helly Hansen Bukser
Helly Hansen Regntøj
Hummel
ID
ID T-shirts
ID Polo t-shirts
ID Pro Wear
ID Sweatshirts
ID Jakker
ID Tasker
Kay Bojesen
KREAFUNK
Lakrids By Bülow
Neutral
Neutral Muleposer
Neutral T-shirts
Neutral Polo t-shirts
Neutral Sweatshirts
Neutral Hovedbeklædning
Neutral Forklæder
Retap
SV. Michelsen
SACKit
Tee Jays
Tee Jays T-shirts
Tee Jays Polo t-shirts
Tee Jays Sweatshirts
Tee Jays Jakker
Tee Jays Veste