Bæredygtige reklameartikler med logo

Her finder du vores store udvalg af reklameartikler, der skåner miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores udvalg af reklameartikler med logo er alle produceret med omtanke, og er mere bæredygtige alternativer til din virksomhed. Hos Green Image får du hurtig levering, og altid korrektur til godkendelse på dine varer.Bæredygtige reklameartikler hos Green Image


Reklameartikler er en fantastisk måde at skabe opmærksomhed om brand, firma eller budskaber på. Valget af materialer, der er brugt til at skabe dit firmas reklameartikler, kan ligeledes fortælle en historie. Vi ønsker at gøre det let for vores kunder, at træffe mere bæredygtige valg, og har derfor samlet et hav af reklameartikler, der alle er produceret med omtanke for miljøet. Hos Green Image finder du et stort udvalg af mindre miljøbelastende reklameartikler, der gør det let at sprede dit firmas budskab, og samtidig fortæller en bæredygtig historie. Find mere bæredygtige alternativer til messer eller arbejdspladsen her, og vær med til at passe på miljøet.


 


Stort udvalg af reklameartikler hos Green Image


Hos Green Image har vi et stort udvalg af reklameartikler med logo, og heri finder du blandt andet:  • Keyhangers med logo

  • Krus med tryk

  • Slik med logo

  • Muleposer med tryk

  • Kuglepenne med logo

  • Håndklæder med logo

  • Paraply med logo

  • Solbriller med tryk


Vores store udvalg af mindre miljøbelastende reklameartikler, gør det let at finde, hvad der passer til netop din virksomhed. Ovenstående er blot en lille del af vores sortiment, og du finder mange flere muligheder her i vores webshop.


 


Mindre miljøbelastende materialer


Hele vores udvalg af reklameartikler med logo er produceret med et eller flere bæredygtige elementer. Heriblandt finder du mindre miljøbelastende reklameartikler, som net og tasker produceret af genanvendt bomuld, vegansk slik med komposterbar emballage og kuglepenne i bambus. Vores reklameartikler er skabt med henblik på at blive anvendt igen og igen, og af denne grund vil du ikke finde varer som engangskopper- og flasker, men derimod produkter af eksempelvis rustfrit stål, som kan genanvendes. På denne måde sikrer vi, at disse reklameartikler ikke ender i skraldespanden efter første brug. Et hensyn man kan tage, er således de materialer reklameartiklerne er produceret af, men hos Green Image, har vi derudover flere produkter med forskellige certificeringer. Certificeringer kan give et transparent overblik over hvordan de enkelte produkter produceres, forholdene herunder, materialer samt vilkår for ansatte. Gennem disse kan man således få indblik i produktionen bag de valgte reklameartikler, heriblandt OEKO-TEX, Fairtrade og FSC. Find mere information om det enkelte produkters bæredygtighed og certificeringer i deres produktbeskrivelser.


 


Reklameartikler med logo


Vi tilbyder tryk af logo på stort set hele vores udvalg af reklameartikler. Heriblandt er der mulighed for at få trykt eget design, oplysninger, logo eller et budskab på den valgte reklameartikel. Disse muligheder gør reklameartikler mere personlige, og kan herudover afspejle det ønskede udtryk. Du finder alle mulighederne for tryk af logo beskrevet på det enkelte produkt, da dette kan variere alt efter materiale, størrelse og form. Leveringstid Den forventede leveringstid for reklameartikler kan variere fra produkt til produkt, og hvorvidt der skal logo på denne. Herudover kan der være forskel på leveringstiden alt efter hvilke type tryk der vælges, da vi tilbyder flere former for logo som direkte tryk, broderi og transfertryk. Information om leveringstid findes derfor ved at klikke ind på det enkelte produkt, og læse beskrivelsen af leveringstiden herunder.


 

Leveringstid

Den forventede leveringstid for reklameartikler kan variere fra produkt til produkt, og hvorvidt der skal logo på denne. Herudover kan der være forskel på leveringstiden alt efter hvilke type af logo der vælges, da vi tilbyder flere former for logoer som direkte tryk, broderi og transfertryk. Information om leveringstid findes derfor ved at klikke ind på det enkelte produkt, og læse beskrivelsen af leveringstiden herunder.