Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende jakker med logo fra mærket Helly Hansen. Brandet Helly Hansen har sit ophav i Norge, og blev skabt for at beskytte norske sømænd mod de barske forhold på havet. Siden hen er de blevet en go-to for rigtig mange mennesker - heriblandt professionelle sejl- og skisportsudøvere!Helly Hansen jakke med logo | Kvalitet og funktionalitet


Brandet Helly Hansen har sit ophav i Norge, og blev skabt for at beskytte de norske sømænd mod barske forhold på havet. Denne arv afspejles stadig i kvaliteten af Helly Hansens produkter, der i dag stadig er kendte for deres funktionalitet og holdbarhed. En Helly Hansen jakke med logo er ingen undtagelse, og hos Green Image vil I finde et stort udvalg med alt fra skaljakker til lækre fleece! Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den rette Helly Hansen jakke til netop jeres behov.


 


Mindre miljøbelastende firmatøj | Helly Hansen jakke


En Helly Hansen jakke med logo er et mindre miljøbelastende valg til jeres virksomheds nye firmatøj, da den tårnhøje kvalitet forlænger jakkernes levetid. Jeres Helly Hansen jakker med logo er på denne vis en investering i firmatøj, der holder og kan benyttes gang på gang.


 


Fandt I den rette logojakke til jeres behov? Se også hele vores udvalg af mindre miljøbelastende jakker med logo.


 


Her finder I hele vores udvalg af Helly Hansen firmatøj med logo.