Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende Tee Jays jakker med logo. Jakker med tryk fra mærket Tee Jays er en let og stilfuld måde at øge opmærksomheden på jeres virksomhed, og samtidig investere i firmatøj i topkvalitet til jeres kunder og medarbejdere.Tee Jays jakker med logo | Kvalitet og holdbarhed


Jakker med logo fra mærket Tee Jays er udviklet til at yde komfort, og har herudover en lang holdbarhed, så de kan benyttes gang på gang. Når jeres nye Tee Jays jakker med tryk tages i brug, vil jeres virksomheds logo komme med rundt omkring, og blive set af mange flere mennesker. Styrk jeres virksomheds profil, og glæd samtidig jeres medarbejdere med jakker med logo fra Tee Jays i topkvalitet.


 


Jakker med tryk fra Tee Jays i mindre miljøbelastende materialer


Hos Green Image ønsker vi at gøre en lille forskel i det store billede, og derfor er hele vores udvalg af Tee Jays jakker med logo også nøje udvalgte og skabt med omtanke. I vil derfor finde lækre jakker i materialer som eksempelvis rPET, der er en form for genanvendt plast. På denne vis bliver allerede eksisterende plast genanvendt og får nyt liv i stedet for at ende som spild på en losseplads.


 


Fandt I ikke, hvad I ledte efter? Se hele vores sortiment af mindre miljøbelastende jakker med tryk.


 


Her finder I hele vores udvalg af Tee Jays firmatøj med logo.