Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende sweatshirts uden hætte, og mulighed for at få jeres virksomheds logo på. Sweatshirts med logo er et klassisk og stilrent valg til jeres nye firmatøj, og hos Green Image er hele vores udvalg mere bæredygtige alternativer.Logosweatshirts uden hætte | Et mere bæredygtigt valg


Hos Green Image har vi sammensat et stort udvalg af sweatshirts uden hætte, og med mulighed for at få jeres unikke logo på. Vores logosweatshirts uden hætte er skabt med omtanke, og er mindre miljøbelastende alternativer til firmatøj. Der er mange måder at skabe mere bæredygtige logosweatshirts uden hætte, og i vores udvalg vil I finde både genanvendt materiale og 100% økologisk Fairtrade bomuld.


 


Mindre miljøbelastende sweatshirts uden hætte med tryk


Sweatshirts med logo emmer af komfort, og er derfor manges foretrukne type af firmatøj. En logosweatshirt uden hætte kan både benyttes på til hverdag eller som et ekstra lag, hvis temperaturen falder. Gå på opdagelse i vores udvalg af sweatshirts med logo uden hætte og værn om planeten med mere bæredygtigt firmatøj fra Green Image.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende sweatshirts med logo.