Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende sweatpants med mulighed for at få jeres virksomheds unikke logo på. Sweatpants med logo fra Green Image er mere bæredygtige alternativer til jeres nye firmatøj, og er eksempelvis skabt af 100% økologisk Fairtrade bomuld.Sweatpants med logo | Mindre miljøbelastende firmatøj


Hos Green Image har vi sammensat et udvalg af sweatpants med tryk, der alle er skabt med omtanke for miljøet. I vores sortiment vil I derfor finde mere bæredygtige mærker som eksempelvis Neutral, der er kendt for at skabe stilren beklædning på den mest skånsomme måde muligt for miljøet. Neutral har allieret sig med eksterne organisationen, der løbende kontrollerer at de lever op til de strenge krav der stilles i forbindelse med blandt andet GOTS, Fairtrade, Oeko-Tex og EU-Blomsten. Gå på opdagelse i vores udvalg af mindre miljøbelastende sweatpants med logo, og lad jeres nye firmatøj blive en del af jeres mere bæredygtige fortælling.


 


Komfortabelt firmatøj | Sweatpants med tryk


Sweatpants med logo er nok en af de mest komfortable former for firmatøj i vores udvalg! Med sweatpants med tryk går I ikke på kompromis med komforten, og får samtidig jeres virksomheds unikke logo ud i bybilledet.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende sweatshirts med logo.