Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende langærmede t-shirts med mulighed for at få jeres virksomheds logo på. Langærmede t-shirts med logo er et stilrent og klassisk valg indenfor firmatøj, og hos Green Image vil I finde et stort udvalg fra stærke brands som ID, Tee Jays og Neutral.Langærmede t-shirts med logo | Mindre miljøbelastende firmatøj


Hos Green Image har vi sammensat et udvalg af langærmede t-shirts med logo, der alle er mindre miljøbelastende alternativer til firmatøj. Med en mere bæredygtig t-shirt med logo fra Green Image får I ikke blot firmatøj i topkvalitet, men er også med til at værne om planeten. En del af vores langærmede t-shirts med tryk er eksempelvis skabt af 100% økologisk Fairtrade bomuld, hvilket sikrer at bomulden er produceret under fair forhold og dyrket ansvarligt.


 


Stilrent design | Langærmede t-shirts med tryk


Mange vælger langærmede t-shirts med logo som en del af deres firmatøj - og med god grund! En langærmet t-shirts med tryk er både super behagelig at have på, og giver en smule varme i de køligere måneder. Find den rette style af langærmede t-shirts med logo til jeres behov hos Green Image, og glæd kunder og medarbejdere med mindre miljøbelastende firmatøj.


 


Her finder I hele vores udvalg af mere bæredygtige t-shirts med logo.