Her finder I hele vores udvalg af singlets eller, som de også kaldes, tanktops med logo. Singlets med tryk er den perfekte base til stort set alle outfits, og kan benyttes under en skjorte eller bluse. Hos Green Image har vi sammensat et udvalg af tank tops med tryk, der er mindre miljøbelastende alternativer til firmatøj.Mindre miljøbelastende singlets med logo hos Green Image


Hos Green Image har vi sammensat et udvalg af tank tops med logo, der alle er mindre miljøbelastende alternativer til jeres nye firmatøj. Blandt vores udvalg har vi eksempelvis singlets med tryk fra Neutral i 100% økologisk Fairtrade bomuld. Tank tops med logo fra Neutral er produceret med omtanke, og I finder meget mere information om de enkelte produkters bæredygtige elementer i deres beskrivelser.


 


Tank tops med logo | Den perfekte base


Singlets med tryk er den perfekte base til at bygge et outfit op om eller benytte præcis som de er, når vejret er varmt. Gå på opdagelse i vores store udvalg af mindre miljøbelastende tank tops med logo, og find den helt rette style til jeres behov lige her hos Green Image.


 


Her finder I hele vores udvalg af mere bæredygtige t-shirts med logo.