Her finder I hele vores udvalg af caps med mulighed for at få jeres virksomheds unikke logo på. En cap med tryk er nok en af de mest populære former for firmatøj, og kan benyttes både til hverdag eller arrangementer i jeres virksomhed. Hos Green Image har vi sammensat et udvalg af mere bæredygtige caps med logo, så I let kan reklamere for jeres virksomhed, og passe bedre på planeten.Cap med tryk | Mere bæredygtigt firmatøj hos Green Image


Vi har sammensat et stort udvalg af forskellige caps med logo, der alle er skabt med omtanke for planeten, og er mere bæredygtige alternativer til jeres virksomheds nye firmatøj. I vores sortiment vil I derfor blandt andet finde caps med tryk i genanvendt materiale eller 100% økologisk Fairtrade bomuld. Vælg caps med logo fra Green Image, og gør jeres virksomheds grønne profil endnu stærkere!


 


Effektiv reklame | Cap med tryk


En cap med tryk en effektiv måde at øge opmærksomheden på virksomheder, og derfor også et meget populært valg! Caps med logo kan eksempelvis deles ud til kunder eller medarbejdere, der med sikkerhed vil kunne bruge disse i deres hverdag. En cap med tryk kan herudover justeres til at passe alle, og er derfor et sikkert valg. Gå på opdagelse i vores sortiment af mindre miljøbelastende caps med logo, og find den rette style til jeres behov lige her hos Green Image.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende hovedbeklædning med logo.