Her finder I hele vores udvalg af halsedisser med mulighed for at få jeres virksomheds unikke logo på. En halsedisse med tryk er en simpel og let måde at øge opmærksomheden på jeres virksomhed, og hos Green Image har vi sammensat et udvalg, der alle består af et eller flere mere bæredygtige elementer.Halsedisse med tryk i mere bæredygtige materialer


Hos Green Image vil I finde et udvalg af halsedisser med logo, der er skabt med omtanke for planeten, og er mere bæredygtige alternativer til jeres nye firmatøj. I vores sortiment af halsedisser med tryk vil I derfor finde spændende produkter, der eksempelvis er skabt af genanvendt materiale. Med en mere bæredygtig halsedisse med tryk kan I styrke jeres virksomheds grønne profil, og glæde kunder som medarbejdere med praktisk firmatøj.


 


Effektiv reklame | Halsedisse med logo


Halsedisser med tryk er en let og effektiv måde at øge opmærksomheden på jeres virksomhed. Alle kan bruge en halsedisse med logo til de køligere dage, og når de tages i brug, vil andre mennesker lægge mærke til dem. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find den rette style af mindre miljøbelastende halsedisse med tryk til jeres behov lige her hos Green Image.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende hovedbeklædning med logo.